Moja prywatna kwiaciarenka cz.2
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochani miło mi, że do mnie zaglądacie Bardzo dziękuję za tyle komplementów
Joasiu tych kolorków chciałabym mieć jeszcze więcej Ten ostatni jest rzeczywiście piękny Powiedz, powiedz, chętnie się dowiem jak ta ślicznotka zakwitnie A skrzydłuś miał o dwa listki więcej, ale musiałam je urwać bo zżółkły
Danusiu to jest zaledwie połowa z moich dorosłych fiołków Mam jeszcze mnóstwo małych sadzoneczek i listeczków Trzymam kciuki za Twoje fiołeczki, niech szybko dojdą do siebie i obsypią Cie mnóstwem kwiatków
Aniu ta odmiana cissusa jest bardzo delikatna, całkiem inna niż pozostałe. Ja swojego zestawiłam na kilka dni z okna, bo chciałam żeby stał na regale i pięknie zwisał, i listki zaczęły mu opadać Więc wrócił z powrotem na okno i już tam zostanie. Trzymam kciuki, zeby Twój szybko wrócił do dobrej formy
Joasiu tych kolorków chciałabym mieć jeszcze więcej Ten ostatni jest rzeczywiście piękny Powiedz, powiedz, chętnie się dowiem jak ta ślicznotka zakwitnie A skrzydłuś miał o dwa listki więcej, ale musiałam je urwać bo zżółkły
Danusiu to jest zaledwie połowa z moich dorosłych fiołków Mam jeszcze mnóstwo małych sadzoneczek i listeczków Trzymam kciuki za Twoje fiołeczki, niech szybko dojdą do siebie i obsypią Cie mnóstwem kwiatków
Aniu ta odmiana cissusa jest bardzo delikatna, całkiem inna niż pozostałe. Ja swojego zestawiłam na kilka dni z okna, bo chciałam żeby stał na regale i pięknie zwisał, i listki zaczęły mu opadać Więc wrócił z powrotem na okno i już tam zostanie. Trzymam kciuki, zeby Twój szybko wrócił do dobrej formy
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Kasiu nie wiem, czemu zżółkły te listki - raczej skrzydełka nie można przelać. A epi kwitnie na brzoskwiniowo-różowy ;-) przynajmniej ja tak ten kolorinterpretuję ;-)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- katarzyneczka
- 1000p
Joasiu one były już podżółknięte jak go dostałam U mnie ma się dobrze A na kwitnienie epi już nie mogę się doczekać, śliczny kolorek
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- katarzyneczka
- 1000p
Grażynko jestem już od dłuższego czasu fiołkowo zakręcona Begonek na razie nie dokupuje, bo nie mogę znaleźć nic nowego Ze skrętniczkami dałam sobie spokój bo chyba mnie nie lubią Z fiołeczkami też już coraz ciężej Zastanawiam się teraz nad kupnem hojek Miejsca cały czas i u mnie brak Musiałam oddać ostatnio prawie wszystkie duże fikusy i jednego skrzydłusia oraz kilka paproci żeby mieć miejsce na inne
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- Zgredo
- -Moderator Forum-.
- Od: 1 maja 2008, o 15:42
Raz jeszcze Ci napiszę, że masz niesamowite fioły A to futerko, to ciekawa sprawa...
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Cissus bardzo ładny, ale fiołki to już w ogóle piękności, tak się w nie wpatruję i stwierdzam, że są jeszcze bardziej cudowne niż przed oglądnięciem tych fotek
Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
- Andziax007
- Kontakt:
- katarzyneczka
- 1000p
Cieszę się bardzo, że podobają Wam się moje fiołeczki i cissusek
Aniu mam nadzieję, że Twój cissusek dojdzie do siebie i się zaaklimatyzuje Uważaj tylko, bo jest bardzo wrażliwy na nadmiar wody
Aniu mam nadzieję, że Twój cissusek dojdzie do siebie i się zaaklimatyzuje Uważaj tylko, bo jest bardzo wrażliwy na nadmiar wody
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- Andziax007
- Kontakt: