Mam nadzieję,ze za rok to będą ładne kępki.Kusiło mnie aby kupić po 3 sztuki, ale tego to by chyba mój M nie przeżył.violetta pisze:Ślicznie, mix odcieni i kolorów.
Ogród Igi - cz.5
- iwa27
- 1000p
- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mój urlop spędze właśnie na grzebaniu w ziemi i tak sie juz na to cieszę, że aż strachiga23 pisze: Wykorzystuję urlop na takie zabawy, podoba mi się bycie ogrodnikiem , to takie przyjemne.
Pewnie taka praca na co dzień też by się kiedyś znudziła.
A co żurawek to najbardziej podobaja mi sie George Paech, Stoplight, Midwest Magic, Rave on i Machagany - są prześliczne. Wszystkie są piękne ale ta piątka mnie powala.
Iguś pięknie je nasadziłaś, ale nie byłabym sobą gdybym nie zadała pytania dlaczego przed tymi trzema środkowymi zostawiłaś miejsce - coś tam jeszcze posadzisz, czy one bedą największe od reszty
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
To wam jeszcze ciśnienie podniosę.
Mój ukochany mąż ,który wczoraj padł na widok zakupów zadzwonił,że stoi pod Vitroflorą , że ma mało kasy i mam szybko wymyślić co jeszcze bym chciała.
Szybkie łącze z internetem i okazało się ,że jeszcze parę roślinek nie mam.
A teraz już mam.Pochwalę się jak wróci z pracy do domu.
Mój ukochany mąż ,który wczoraj padł na widok zakupów zadzwonił,że stoi pod Vitroflorą , że ma mało kasy i mam szybko wymyślić co jeszcze bym chciała.
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kobieto nawet mi nie mów! Jakie tam mają jeżówki, kokorycze! O boziu, ale wykombinuję jak się do nich dobraćiga23 pisze:To wam jeszcze ciśnienie podniosę.