Rośliny doniczkowe - effa
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- effa
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
Dziękuję kochane za odwiedzinki O maluszka dbam oczywiście a odpoczynku mam teraz ogromną ilość także zapewniam sobie jak i jemu dużą ilość snu i spokoju. Ponoć jak się dużo odpoczywa, czyta i ogląda spokojne filmy to i dziecko takie będzie, ale ja coś czuję że w moim przypadku to się możne nie sprawdzić bo mały daje mi nieraz tak popalić że głowa mała. Oprócz częstych kopniaczków to mam wrażenie że uwielbia robić fikołki ale w tym to już widzę sprawkę genów tatusia
- 2iza
- 1000p
- Od: 15 mar 2009, o 13:27
U mnie też tak było. Mały fikał jak szalony, a jak się urodził to ja nie wiedziałam ,że mam dziecko ciągle tylko spał i jadł. Na rękach nie lubił jak się go nosiło. Ogólnie to się nudziłam i zaczęłam wyszywać hehe Za to teraz jako 1.5 roczny brzdąc daje w kość ( nareszcie bo już myślałam ,że nigdy tego nie doczekam )
- effa
Basiu ja jeszcze nie mam bardzo dużego brzucha ale już od jakiegoś czasu jak kicham czy kaszlnę to mam właśnie takie uczucie Czasem się zastanawiam czy aby mały nie dostanie za dużej wstrząsaki od tego trzęsienia brzucha
Monika dziękuję i postaram się częściej zaglądać
Izo dzięki za odwiedziny To znaczy że jest jakaś szansa że jednak będę się w miarę wysypiać
Monika dziękuję i postaram się częściej zaglądać
Izo dzięki za odwiedziny To znaczy że jest jakaś szansa że jednak będę się w miarę wysypiać
- effa
Ponieważ nie mam do pokazania żadnych nowych roślin doniczkowych a ostatnio uaktualniałam zdjęcia tych, które posiadam, postanowiłam pokazać Wam kawałek moich skromnych balkonowych roślinek Skromnych, bo w tym roku nie przywiązałam do balkonu dużej wagi i puściłam wszystko w samopas. Posiałam jedynie aksamitki i jakąś roślinkę której nazwy nie znam. Petunie wyrosły dosłownie jak chwasty z zeszłorocznych nasionek, które pozostały w doniczkach. A rojnika przesadziłam z innej doniczki i wpadłam na pomysł umieszczenia koło niego cebulek szczawika.
A oto i fotorelacja:
Najwięcej króluje petunii, wiadomo dlaczego
Następnie śmierdziuszki czyli aksamitki, całe szczęśćie że ich zapach nie przekłada się na ich wygląd
Kwitnący rojnik wokół którego rośnie szczawik:
Szczawik:
Oraz "coś" co moja teściowa przywiozła z Grecji... nie mam pojęcia co to jest, sadziłam z cebulek i jak widać wyrosła z tego taka trawka. Dzisiaj spotkała mnie niespodzianka jak wyszłam na balkon bo zauważyłam że wyrósł z niej piękny kwiat pewnie ukrył się już jakiś czas temu w kwiatach petunii i dlatego wcześniej nie zauważyłam
Wiecie może co to jest
A oto i fotorelacja:
Najwięcej króluje petunii, wiadomo dlaczego
Następnie śmierdziuszki czyli aksamitki, całe szczęśćie że ich zapach nie przekłada się na ich wygląd
Kwitnący rojnik wokół którego rośnie szczawik:
Szczawik:
Oraz "coś" co moja teściowa przywiozła z Grecji... nie mam pojęcia co to jest, sadziłam z cebulek i jak widać wyrosła z tego taka trawka. Dzisiaj spotkała mnie niespodzianka jak wyszłam na balkon bo zauważyłam że wyrósł z niej piękny kwiat pewnie ukrył się już jakiś czas temu w kwiatach petunii i dlatego wcześniej nie zauważyłam
Wiecie może co to jest
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- Kasia.N
- 1000p
- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bardzo ładne petunie, zwłaszcza ta o biało-fioletowych kwiatach Rojnik ze szczawikami prezentuje się bardzo sympatycznie Pięknie i kolorowo masz na balkonie
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe