Roślinki Anny S.
Nowości mam sporo, tylko teraz kombinuję z miejscem :P Ale jak na razie udało mi się je wszystkie poustawiać, trzykrotki są śliczne
Tylko trzeba mieć gdzie powiesić Ale pomysł bardzo fajny, bo nie trzeba stawiać pojemników z wodą na parapety (gdzie już miejsca pewnie i tak raczej brak), będę musiała nad tym też pomyśleć
Jest ktoś z Was chętny na fiołka fioletowego pustego? Nie mam fotki niestety, ale sporo listków ukorzeniam Jakby co to piszcie
Tylko trzeba mieć gdzie powiesić Ale pomysł bardzo fajny, bo nie trzeba stawiać pojemników z wodą na parapety (gdzie już miejsca pewnie i tak raczej brak), będę musiała nad tym też pomyśleć
Jest ktoś z Was chętny na fiołka fioletowego pustego? Nie mam fotki niestety, ale sporo listków ukorzeniam Jakby co to piszcie
Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
Witam Was po przerwie Mam dla Was kilka fotek pokazujących aktualny wygląd moich roślinek, ale nie wszystkich.
Aturi
Fiołeczek od Asi (Haim) troszkę podrósł
Hibiskus różowy ma coraz więcej pąków na raz
Hibiskus czerwony urósł i ciągle kwitnie
Hoja, która prędzej stała na szafie, a teraz ile ma przyrostów (szkoda, że nie widać)
Ale to jeden z nich
Hoja Exotica
Hoja Variegata
Mimoza
Skrzydłokwiat
Trzykrotki
Aturi
Fiołeczek od Asi (Haim) troszkę podrósł
Hibiskus różowy ma coraz więcej pąków na raz
Hibiskus czerwony urósł i ciągle kwitnie
Hoja, która prędzej stała na szafie, a teraz ile ma przyrostów (szkoda, że nie widać)
Ale to jeden z nich
Hoja Exotica
Hoja Variegata
Mimoza
Skrzydłokwiat
Trzykrotki
Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Pięknie rozrosła się Twoja kolekcja Mnie szczególnie spodobał się hibiskus, pięknie rozrośnięta hoja i skrzdłokwiat
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie