Lilie Anulki:)
- anulka
- Przyjaciel Forum
- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lilie Anulki:)
Witajcie!!!
Drugą kolekcję ,jaką posiadam to są lilie.Te cudowne kwiaty ujęły mnie swoim pięknem i zapachem.W przyszłym roku cały ogród będzie w liliach.
Poniewaz mam duzo zdjęć to chcę Wam pokazac piękno tych kwiatów.Wszystkie lilie przedstawione na zdjęciach kwitły u mnie w tym i zeszłym roku.
Niestety nazwy znam tylko niektórych ,bo napisy zeszły z patyczków.
Oczywiście zachęcam do uprawiania tych kwiatów ,które nie wymagają szczególnych starań.
Miłego oglądania
Drugą kolekcję ,jaką posiadam to są lilie.Te cudowne kwiaty ujęły mnie swoim pięknem i zapachem.W przyszłym roku cały ogród będzie w liliach.
Poniewaz mam duzo zdjęć to chcę Wam pokazac piękno tych kwiatów.Wszystkie lilie przedstawione na zdjęciach kwitły u mnie w tym i zeszłym roku.
Niestety nazwy znam tylko niektórych ,bo napisy zeszły z patyczków.
Oczywiście zachęcam do uprawiania tych kwiatów ,które nie wymagają szczególnych starań.
Miłego oglądania
- man211
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 paź 2007, o 08:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
K
Ładne - mało powiedziane . Brak słów.
A tak na marginesie Międzynarodowe wystawy lilii też odbywają się corocznie w Rybniku
A tak na marginesie Międzynarodowe wystawy lilii też odbywają się corocznie w Rybniku
Pozdrawiam Grzegorz
Kolekcja dalii ze Śląska Kolekcja dalii ze Śląska cz.2
Mój garnek Poszukuję dalii Lajkonik
Kolekcja dalii ze Śląska Kolekcja dalii ze Śląska cz.2
Mój garnek Poszukuję dalii Lajkonik
Witam wszystkich. Dziś po raz pierwszy zabieram głos na forum, gdyż do tej z pory z ukrycia obserwowałam Wasze dokonania.
Anulka, Twoja kolekcja lilii jest niesamowita, jestem pod wrażeniem. Czy wiesz jak nazywa się odmiana z wywiniętymi płatkami ze zdjęcia nr 28 i drugiego od końca - (bo to chyba ta sama lilia).
Anulka, Twoja kolekcja lilii jest niesamowita, jestem pod wrażeniem. Czy wiesz jak nazywa się odmiana z wywiniętymi płatkami ze zdjęcia nr 28 i drugiego od końca - (bo to chyba ta sama lilia).
- stasia109
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kwiaty Twoich lilii sa przepiekne i masz ich tak wiele. Dostałam zawrotu głowy, prawie... pozdrawiam
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- stasia109
- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Prosimy o zdjęcia kwiatów, krzewów, drzew. Pragniemy nasycić wzrok barwami, pogadać zawsze można, przy okazji ogladania. Pozdrawiam ;:54
Adresy do moich wątków
-
- 50p
- Od: 10 sie 2009, o 13:00