Kolorowy ogród Geni- cz.8
- grzech77
- 200p
- Od: 29 maja 2008, o 10:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Geniu to u sąsiada to na pewno miał być skalniak, tylko mu roślinki wybujały, bo za dobrą ziemię przywiózł Ale swoją drogą to musi być niezły kontrast, Twój i jego ogród obok siebie.... Jak zareaguje na Twoją nagrodę?
Witam serdecznie Wszystkich. Pozdrawiam ciepło z Mogilan, tam gdzie do słońca bliżej. www.mogilany.pl
Moje zacisze.
Moje zacisze.
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mam nadzieje że kupisz ,bo po co pisałeś żebym dostała zawału;:168piterek pisze:Geniu, nie obiecuję że kupię bo nie wiem czy na 100% tam zawitam (to jest jakieś 20km ode mnie) - ale tak teraz myślę, że to załatwię (znajoma tamtędy wraca z pracy).e-genia pisze: Piterek mnie interesuje tylko biała pełna i różowa pełna , szkoda że nie ma zielonej Żółtą i pomarańczową mam
Jeżeli możesz kup i nie ociągaj się bo zabraknie .
Pieniążki oddam u Marcina dobrze czy chcesz żeby teraz wysłała
- e-genia
Nic o tym nie wie że wygrałam ,to śmieszne że ludzie w Polsce wiedzą a sąsiedzi nie, tylko moja najbliższa sąsiadka .grzech77 pisze:Geniu to u sąsiada to na pewno miał być skalniak, tylko mu roślinki wybujały, bo za dobrą ziemię przywiózł Ale swoją drogą to musi być niezły kontrast, Twój i jego ogród obok siebie.... Jak zareaguje na Twoją nagrodę?
Mnie to żal tej ziemi ja bym jej potrzebowała ,a chwaściska mogą rosnąć wszędzie
Geniu, tylko wiesz - bez własnego auta to nie takie proste hehe. Jakbym miał własny samochód to już bym Ci pojechał po nie, a tak muszę troszkę pokombinowaće-genia pisze:Piterek masz dobrze tylko 20 km .Ja do tego Trzęsacza jechałam ponad 60 km .
Bardzo Ci zazdroszczę ,szkoda tylko że nie ma tej zielonej
- e-genia
Ale ze mnie gapa nie pomyślałam ,przepraszam ,mnie się należy młoteczkiempiterek pisze:Geniu, tylko wiesz - bez własnego auta to nie takie proste hehe. Jakbym miał własny samochód to już bym Ci pojechał po nie, a tak muszę troszkę pokombinowaće-genia pisze:Piterek masz dobrze tylko 20 km .Ja do tego Trzęsacza jechałam ponad 60 km .
Bardzo Ci zazdroszczę ,szkoda tylko że nie ma tej zielonej
- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- e-genia
Grzesiu zamierzałam sadzić tam tulipany,ale teraz szkoda mi kory bo jak zacznę kopać dołki to kora się wymiesza z ziemia ale miedzy żurawkami są prymulki więc wiosą będzie i tak pięknie .Grzesik pisze:Geniu, a powiedz mi czy planujesz między żurawkami posadzić jakieś cebulowe kwitnące wiosną? bo ja zamierzam ;)
Izabelo nie wiem jaka to odmiana może w środę Piterek powie jak wróci zw wsi .
Grzesiu budleje miałam 4 została tylko jedna właśnie ta i to tylko dlatego że odbiła po zimie reszta sobie nie poradziła ,ale mnie akurat ona wcale się nie podoba