Tak dokładnie ;) Mam zrobiony katalog ze zdjęciami i opiską. Obecnie mam ok 100 fiołków kundelków i katalog się sprawdzamarzena 63 pisze:Fiołki piękne
te numerki oznaczają że masz katalog fiołków -tak Ja właśnie swój katalog fiołków tworzę -podpowiedziała mi kiedyś wwwiola żeby coś takiego stworzyć.Sprawdza się jak fiołeczki nie kwitną,a ktoś chce listka z danego koloru.
Fiołki - Fiołka ;)
Dziękuję bardzo w imieniu fiołków
Kaśka
Fiołki - Fiołka
Fiołki - Fiołka
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
100 kundelków?? jest ich aż tyle? ojej 8) ale się rozpleniły ;-) ja sobie nawet nie jestem w stanie wyobrazić tylu kolorów!
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
Joasiu podejrzewam że jest ich dużo więcej, ale już brakuje mi miejsca ;) poza tym zachorowałam na odmianowe
Kaśka
Fiołki - Fiołka
Fiołki - Fiołka
- Zgredo
- -Moderator Forum-.
- Od: 1 maja 2008, o 15:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ten biały to pełna miniaturka?
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Wiesz co? mogę się założyć, że połowa Twoich wygląda na odmianowe ;-)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
Tak to miniaturka to jest jej pierwsze kwitnienie więc kwiatuszki są jeszcze mizerne ;)Zgredo pisze:Ten biały to pełna miniaturka?
Próbowałam kiedyś dopasować kilka do odmianowych ;) i faktycznie są bardzo podobneLeśny Duch pisze:Wiesz co? mogę się założyć, że połowa Twoich wygląda na odmianowe ;-)
Teraz czekam na kolejne kwiatuszki u fiołków, ale te upały im chyba nie służą Mam pokój od strony zachodniej i mimo że przysłaniam okno to bardzo się nagrzewa.
Kaśka
Fiołki - Fiołka
Fiołki - Fiołka
- Zgredo
- -Moderator Forum-.
- Od: 1 maja 2008, o 15:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu! Pełna biała miniaturka? No umarłam... Już zaczęłam podejrzewać, że taka nie istnieje, szukam takiej ze 3-4 miesiące! Wlałaś otuchę w moje serce
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Moje... wszystko
Chciałam Wam pokazać "łobuza" który w tym roku nie chciał wypuścić pędu kwiatowego więc karnie wylądował na balkonie i... chyba z poczucia winy zakwitł
I dwa falki po przecenie (5 zł) które wpadły mi do koszyka w sklepie
I dwa falki po przecenie (5 zł) które wpadły mi do koszyka w sklepie
Kaśka
Fiołki - Fiołka
Fiołki - Fiołka