Czesto gosscze w Twoim ogródku i go podziwiam. Zainteresowały mnie orliki. Szczególnie te fioletowo biale i czerwono biale (z czesi nr 5). Byly tam tez jeszcze takie cytrynowe. Co to za odmiany i gdzie mozna zakupic nasionka?
Pozdrawiam

Ja swoje kupiłam w doniczkach kwitnące ale można kupić nasionka mieszanki w sklepach ogrodniczych i wsiać do ogrodu .odmian nie znam ,paczuszka nasion kosztuje od 1.40-2 z groszamilavender pisze:Dzien dobry Gieniu![]()
Czesto gosscze w Twoim ogródku i go podziwiam. Zainteresowały mnie orliki. Szczególnie te fioletowo biale i czerwono biale (z czesi nr 5). Byly tam tez jeszcze takie cytrynowe. Co to za odmiany i gdzie mozna zakupic nasionka?
Pozdrawiam
Asiu okaże się że w końcu obydwa zakwitną tylko troszkę później .Aska pisze:Gieniu - koniecznie to muszę powiedzieć: dziś przy plewieniu z radością stwierdziłam, że jeden z zawilców do Ciebie jednak będzie kwitnął!!! Pąki na razie mało widoczne, ale są!
Gieniu - czerwony nachyłeke-genia pisze:
U mnie zwolni się miejsce po nachyłki czerwonym który mam dla ciebie ,prawie w centrum rabaty .Już nie mogę się doczekać .
Genia