Roślinki Ani cz.3
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Oj Andziu dziękuję ;) i mam nadzieję, że znajdziesz coś jeszcze - to śliczne rośliny
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Kasia.N
- 1000p
- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu, espicja śliczna Przepięknie wybarwiona, uwielbiam takie widoki
A w ogrodzie jak zwykle kwitnąco i kolorowo Pięknie!
A w ogrodzie jak zwykle kwitnąco i kolorowo Pięknie!
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- Andziax007
- Kontakt:
Asiu jak coś to jeszcze się zgadamy....mam nadzieję że jeszcze jakąś upoluję bo to śliczne roślinki
Kasiu ja też uwielbiam takie kolorowe roślinki :P A w ogródku to ja mam mało kwitnących roślinek ale muszę się pochwalić że dzisiaj zauważyłam pąki na białej różyczce....jak ja się cieszę, znowu róże zakwitną
Kasiu ja też uwielbiam takie kolorowe roślinki :P A w ogródku to ja mam mało kwitnących roślinek ale muszę się pochwalić że dzisiaj zauważyłam pąki na białej różyczce....jak ja się cieszę, znowu róże zakwitną
- Andziax007
- Kontakt:
Edytko (Edyta 74) jak na razie tylko biała róża postanowiła zakwitnąć ale może i kolejne ruszą się do kwitnienia
Adamie trudno mi powiedzieć jak dla mnie wydaje się duży....możesz sam ocenić jeśli chcesz....w podpisie mam link do niego
Edytko (Edek_13) nie wiem co jest grane ale chyba nie mam ręki do skrętników bo żaden mi nie kwitnie i marnie wyglądają ich listki
Dziękuję za komplementy w imieniu episci
Adamie trudno mi powiedzieć jak dla mnie wydaje się duży....możesz sam ocenić jeśli chcesz....w podpisie mam link do niego
Edytko (Edek_13) nie wiem co jest grane ale chyba nie mam ręki do skrętników bo żaden mi nie kwitnie i marnie wyglądają ich listki
Dziękuję za komplementy w imieniu episci
- Kasia.N
- 1000p
Aniu, a gdzie trzymasz skrętniki? Powiedz jak podlewasz, jakie mają warunki. Może coś poradzimy z własnego doświadczenia.
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- Andziax007
- Kontakt:
- Kasia.N
- 1000p
Może za dużo nawozu, do skrętników bodajże 1/3 dawki się daje. Może spróbuj jednego podlewać o ten jeden dzień później i zobaczysz jak on będzie sobie rósł. Z tego co widzę lepiej ciut przesuszyć niż zalać. Powiem Ci ze ja je podlewam z duszą na ramieniu, tak boje się zalać ;) Patyczkiem sprawdzam ziemię lub przez dziurki w dnie doniczki Jak jakaś paranoiczka ;) I podlewam na podstawek, jak szybko wypije jeden to wlewam drugi, czasem nawet trzeci i odlewam po kilku minutach.
A może mają za ciepło? Wiesz jak to w kuchni bywa. Czytałam też że nie przepadają za wyciągami z kuchenki gazowej, chociaż ja też trzymam w kuchni i radzą sobie całkiem nieźle (ja im zawsze okno uchylam).
A przesadzałaś je?
Nie wierzę ze mając takie kwiaty nagle nie masz ręki do skrętników
A może mają za ciepło? Wiesz jak to w kuchni bywa. Czytałam też że nie przepadają za wyciągami z kuchenki gazowej, chociaż ja też trzymam w kuchni i radzą sobie całkiem nieźle (ja im zawsze okno uchylam).
A przesadzałaś je?
Nie wierzę ze mając takie kwiaty nagle nie masz ręki do skrętników
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- Andziax007
- Kontakt:
Kasiu a to całkiem możliwe że daję za dużo nawozu Oj ja to jak mam je podlać to tak mi serce wali że szkoda gadać....podlewam je do podstawki i od zakupu nie przesadzałam. Okno prawie codziennie jest otwierane ale powiem Ci że zaraz koło okna mam kuchnię gazową, więc chyba lepiej będzie jak przeniosę je na parapet w pokoju. Jednego już zalałam i niestety mi padł A szkoda mi kolejnych zmarnować bo tak bardzo mi się podobają. Niektóre mają takie miękkie listki....kurcze ja już nie wiem co robić chyba jednak mnie nie polubiły