Roślinki Ani cz.3
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Olu dziękuję
Adamie bardzo się cieszę z tych pięknotek Begonie i trzykrotki to moje marzenie
Asiu szczerze powiedziawszy to nie, ale co tam zawsze jakieś miejsce się znajdzie
Basiu mnie też trochę przywiędł ale według mnie to normalne, już nie raz jak przyszły roślinki to mi oklapły ale potem doszły do siebie....więc z bluszczem szwedzkim pewnie też tak będzie
Adamie bardzo się cieszę z tych pięknotek Begonie i trzykrotki to moje marzenie
Asiu szczerze powiedziawszy to nie, ale co tam zawsze jakieś miejsce się znajdzie
Basiu mnie też trochę przywiędł ale według mnie to normalne, już nie raz jak przyszły roślinki to mi oklapły ale potem doszły do siebie....więc z bluszczem szwedzkim pewnie też tak będzie
- Andziax007
- Kontakt:
- Andziax007
- Kontakt:
Edytko czas pokarze.....chwilowo zrobiłam wszystko jak mi radziliście....
Mirku dziękuję O jak to twarda roślinka to się bardzo cieszę.....Ogólnie to tak rodzinka trzykrotek w komplecie ale powiem Ci że kiedyś widziałam na forum trzykrotkę z biało-różowy-zielonym kolorze a dokładnie to tradescantia 'tricolor' ale nigdzie jej nie mogę spotkać
Mirku dziękuję O jak to twarda roślinka to się bardzo cieszę.....Ogólnie to tak rodzinka trzykrotek w komplecie ale powiem Ci że kiedyś widziałam na forum trzykrotkę z biało-różowy-zielonym kolorze a dokładnie to tradescantia 'tricolor' ale nigdzie jej nie mogę spotkać
- Kasia.N
- 1000p
- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale prezenty I dostałaś tą super begonię Niech Ci pięknie rośnie i ona i pozostałe
No i gratuluję kolekcji trzykrotek
No i gratuluję kolekcji trzykrotek
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- Andziax007
- Kontakt:
Mirku właśnie takie ma kolorki....strasznie mi się spodobała ale nigdzie jej nie mogę spotkać, może jeszcze kiedyś ją upoluję
Kasiu ślicznie dziękuję Tak begonia jest prześliczna teraz niech tylko puści korzonki i będę zadowolona chociaż teraz też jestem
Dzięki tak wspaniałym osobą moje marzenia się spełniają....teraz spodobały mi się kolherie i episcie ale trudne są do zdobycia
Kasiu ślicznie dziękuję Tak begonia jest prześliczna teraz niech tylko puści korzonki i będę zadowolona chociaż teraz też jestem
Dzięki tak wspaniałym osobą moje marzenia się spełniają....teraz spodobały mi się kolherie i episcie ale trudne są do zdobycia
- Andziax007
- Kontakt: