W.o...Grzybach
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oto kilka fotek z dzisiejszego grzybobrania.Grzybki zaczynają się pojawiać,ale "wysypu"to jeszcze nie widać.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- kogra
- Przyjaciel Forum
Super!!Gratuluję takiego zbioru-i to same prawdziwki!!! W Beskidach jeszcze tak intensywnie grzybki nie rosną,ale poczekamy -cały sezon jeszcze przed nami.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
- ---
- Od: 18 sty 2007, o 08:26
- kogra
- Przyjaciel Forum
Oto "wyniki"dzisiejszego grzybobrania w pięknych beskidzkich lasach.Największy prawdziwek ważył 920g,obwód kapelusza 75cm.W sumie 42 prawdziwki,kilka podgrzybków i bardzo,bardzo dużo radości i satysfakcji przy każdym
znalezionym grzybku.
znalezionym grzybku.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Piękne zbiory rzeczywiście! Anulka nie martw się podgrzybki to naprawdę bardzo zmaczne i ładne grzyby!
Ja dzisiaj pojechałam kilkanaście km za Olsztyn, troche na spacer a troche na grzyby. Pomimo ostatniej suszy jest sporo kurek. Znalazłam równiez zasuszone prawdziwki i koźlarze. I też dobrze.
Ja dzisiaj pojechałam kilkanaście km za Olsztyn, troche na spacer a troche na grzyby. Pomimo ostatniej suszy jest sporo kurek. Znalazłam równiez zasuszone prawdziwki i koźlarze. I też dobrze.
Być wolnym to móc nie kłamać
(Albert Camus)
(Albert Camus)
- kogra
- Przyjaciel Forum
Ja dzisiaj też byłam na grzyby, ale znalazłam tylko kilka też już ususzonych i parę starych już zgnitych. Susza straszna a ściółka jak pieprz, aż trzeszczy pod stopami. Pewno przyjdzie poczekać na grzybki aż przyjdą deszcze.
Ja na wszelki wypadek zaczęłam hodować swoje pieczarki. Już zaczynają pojawiać się pierwsze grzybki. Jak się rozrosną to je pokażę.
Ja na wszelki wypadek zaczęłam hodować swoje pieczarki. Już zaczynają pojawiać się pierwsze grzybki. Jak się rozrosną to je pokażę.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki