Ogród Pelagii
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dobrze zajrzeć, jakiś nowy sposób na piankę do ciasta z owocami podejrzałam,
hm, ale kiślu nie mam w domu
Ja mam dojrzałe zielonkawe renklody, pyszne są, tylko nietrwałe.
A.......... ta Twoja mirabelka, pamiętam, jak była kwieciem obsypana wiosną,
hm, ale kiślu nie mam w domu

Ja mam dojrzałe zielonkawe renklody, pyszne są, tylko nietrwałe.
A.......... ta Twoja mirabelka, pamiętam, jak była kwieciem obsypana wiosną,

Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
Witaj Aga, zgadzam się to wredny i wkurzający typ. Jednak można by go poczęstować kompotem ze śliwek z domieszką środka na przeczyszczeniepelagia72 pisze: Basiulka
Rozśmieszacie mnie dziś !
Nasi koledzy, którzy u mnie byli mieli okazję poznać mojego sąsiada od kota Puni.
Wrednego gada nic nie przejedna .

-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękna kolekcja i zdjęcia traw, a ta lilia na ostatnim zdjęciu ahhh
kolorek super:)

ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
- pelagia72
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 mar 2009, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Mariuszu Dzięki !
Trawy nie łatwo dobrze uchwycić na zdjęciach.
Pierwsza - molinia ?, dalej wydmuchrzyca, turzyca - pięknie zabarwiona, rożne odcienie brązu i pomarańczu, zakwitła długimi ''czułkami'' - na focie wygląda jak miotła. Dalej trawa pampasowa w donicy, sit, mieczyki ''Chocolate'' w pąkach,( są bardziej brązowe niż na zdj.)
Pierwsza lilia '' Landini '' rozwinęła pąk, dalej imperata z ciemnymi brukselką i bratkami.

Trawy nie łatwo dobrze uchwycić na zdjęciach.
Pierwsza - molinia ?, dalej wydmuchrzyca, turzyca - pięknie zabarwiona, rożne odcienie brązu i pomarańczu, zakwitła długimi ''czułkami'' - na focie wygląda jak miotła. Dalej trawa pampasowa w donicy, sit, mieczyki ''Chocolate'' w pąkach,( są bardziej brązowe niż na zdj.)
Pierwsza lilia '' Landini '' rozwinęła pąk, dalej imperata z ciemnymi brukselką i bratkami.