Mój ogród!
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj ładnie masz w ogrodzie....faktycznie...przydałyby się wieksze zdjecia....i napisz co i jak masz.....no i więcej zdjęć
Cudne są te ścieżki kamienne....sama robiłaś? i jak dużo masz cebulek wiosennych cudna wiosna u Cibie???
bardzo mi się podobają tez trawy.....duże już masz ja zakładam rabatę wrzosową i chyba też się zaopatrzę w kilka trawek...
Czekam na więcej
Cudne są te ścieżki kamienne....sama robiłaś? i jak dużo masz cebulek wiosennych cudna wiosna u Cibie???
bardzo mi się podobają tez trawy.....duże już masz ja zakładam rabatę wrzosową i chyba też się zaopatrzę w kilka trawek...
Czekam na więcej
-
- 1000p
- Od: 17 cze 2008, o 19:02
Witaj
masz śliczny zadbany ogród . Ścieżki kamienne wygladają wspaniale .Napisz co to za roślinki na 2 i 3 zdjęciu .
masz śliczny zadbany ogród . Ścieżki kamienne wygladają wspaniale .Napisz co to za roślinki na 2 i 3 zdjęciu .
Pozdrawiam Bogumiła
Moje linki
Moje linki
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Goryczko wśród zielonozakręconych. Twój ogród jest przy domu czy jest to działka ROD. Jak duża ona jest. Masz przepiękny ogród i zbiór roślin. A emerytek uprawiających ogrody jest nas tu więcej. Mamy nawet Klub Dorosłych Ogrodniczek. Prezeską jest Ola Odważna. Coś ostatnio w Klubie ucichło ale widzę, że trzeba Prezeskę przywołać do porządku. Ten ogród jak wyczytałam uprawiasz już od 30 lat - widać, że jest dojrzały i pięknie zagospodarowany. Ja swój dopiero tworzę, gdyż mam działkę od 6 lat ale dopiero teraz mam wizję jak chciałabym aby wyglądała. Na pewno wpływ na to ma to forum. Będę do Ciebie zaglądała i podglądała.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Goryczko. Co Ty jeszcze chcesz szaleć. Jakbym miała taki ogród jak Twój to bym tylko na leżaczku leżała i podziwiała to co w nim rośnie.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.