Antooosiowo - Anolkowe baniaczki cz. II
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
No pięknie...ledwie nasz wątek odnalazłam.Czemu tu taka cisza?Lenie paskudne!Zdjęcia wklejac!Gadac,co słychac w baniakach!Ja donoszę,że musiałam zrobic restart 240-podkusiło mnie,by dac tło strukturalne do środka(chyba najgorszy błąd).Zrobiło się za nim takie bagno,że...słów brak.No,ale nie ma tego złego...dałam pod żwirek ziemię ogrodniczą...Ta ziemia doskonale sprawdziła się w 25l Julki(tak,tak-ma domek dla bojków),rośliny rosną,jak szalone,a przy tym rybolki czują się znakomicie.
No,Julia ma 25l,a w nim bojownika crowntail'a-Marcelego oraz jego dwie samice:niebieska-Karolina i czerwona-Patrycja.
Dziś tylko foty 240,następnym razem 25.Oczywiście gadac mi tu,co Wam sie nie podoba:
No,Julia ma 25l,a w nim bojownika crowntail'a-Marcelego oraz jego dwie samice:niebieska-Karolina i czerwona-Patrycja.
Dziś tylko foty 240,następnym razem 25.Oczywiście gadac mi tu,co Wam sie nie podoba:
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
- koniczynka
- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Tosiu całkiem fajny kawałek szkła. Mi nie podoba się to, że.... jest ładniejsze od moich Ja bym tylko tło dała, ale wiem jakie jest Twoje zdanie :P
nadal nie to, co bym chciała. 25l
nadal nie to, co bym chciała. 25l
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- koniczynka
- koniczynka
- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Tosieńko, w tej 25 to pływa jakaś molinezja czy gupik? Bojownik - Marcel przecudnej urody! Jedyne, co bym zmieniła, to cabomba bardziej na tył.
A w większym baniaczku wypełniłabym jakoś tę pustkę z prawej strony na tyle. Poza tym oczywiście wszystko musi się porozrastać, ale jest bajecznie.
A w większym baniaczku wypełniłabym jakoś tę pustkę z prawej strony na tyle. Poza tym oczywiście wszystko musi się porozrastać, ale jest bajecznie.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Ależ Anolka!Ciebie zawsze będę słuchac!No,Twoje sokole oko dobrze u Julki wypatrzyło. Są tam dwa gupiki uratowane od jej nierozsądnego kolegi.Nie wiem,co z nimi zrobic...parametry w 25 zachwiane(pojawia się glon)....jutro chyba do zoologa oddam .
No,a teraz 240:
Ktoś podgryza anubiasy .Pomóżcie znaleźc winnego.
No,a teraz 240:
Ktoś podgryza anubiasy .Pomóżcie znaleźc winnego.
Pozdrawiam,Kinga.
- koniczynka
ach jak mi się podoba co ty robisz że ci tak roślinki rosną
u mnie się coś dzieje jakoś juz nie chcą rosnąć tak jak kiedyś
a i mam jeszcze jedno pytanko znacie takiego ślimaka MANIA się nazywa i zjada inne slimaki ma skorupkę stożkową ? ciekawa jestem co to za slimak i czy się zakopuje w żwirku bo od dwóch dni nie mogę go znaleść
u mnie się coś dzieje jakoś juz nie chcą rosnąć tak jak kiedyś
a i mam jeszcze jedno pytanko znacie takiego ślimaka MANIA się nazywa i zjada inne slimaki ma skorupkę stożkową ? ciekawa jestem co to za slimak i czy się zakopuje w żwirku bo od dwóch dni nie mogę go znaleść