Ali uśmiechnięty ogród cz.2
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko to goździki jednoroczne Chabaud, było z nikmi dużo zabawy bo wczesne sianie, pikowanie, siewki bardzo delikatne...ale powiem Ci że warto było... pięknie wyglądają przez cały sezon, długo jeszcze pokwitną a i ten zapach
Jolu dziękuję pięknie
I obiecałam pokazać Wam moje ostatnie zakupy...
Jałowiec Gold Star już wsadzony przy magnolii muszę trochę zaiglakowac mój ogród co by ładny był i w zimę ;)
Krzewuszka cudowna Verweig Monet, piękna...
Berberys Pink Queen, cieszę się, że go spotkałam
I irys ensata Variegata
Jolu dziękuję pięknie
I obiecałam pokazać Wam moje ostatnie zakupy...
Jałowiec Gold Star już wsadzony przy magnolii muszę trochę zaiglakowac mój ogród co by ładny był i w zimę ;)
Krzewuszka cudowna Verweig Monet, piękna...
Berberys Pink Queen, cieszę się, że go spotkałam
I irys ensata Variegata
Ja tak średnio, ale te bardzo mi się spodobały
a pomożecie mi jeszcze z tym badylem... jakoś niefortunny ma żywot i nie wem jak go przycinać... teraz ma tylko jakieś takie krótkie durnostojki a chciałabym długie ładne przyrosty... jak to wiosną ogolić żeby wreszcie puściło ładne pędy a nie kupę takich małych ?
a pomożecie mi jeszcze z tym badylem... jakoś niefortunny ma żywot i nie wem jak go przycinać... teraz ma tylko jakieś takie krótkie durnostojki a chciałabym długie ładne przyrosty... jak to wiosną ogolić żeby wreszcie puściło ładne pędy a nie kupę takich małych ?
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Alu wiosną śmiało możesz ściąć te gałązki do pnia zostwić tak z 5 cm. Ja robiłem tak przez pierwsze 3 lata, bo chciałem żeby mieć takie długie pędy... potem zamaniła mi się kulka dlatego teraz już utrzymuję założony wcześniej kształt.
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "