Zakątek Annes 77
- dianek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 lip 2008, o 11:43
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
no proszę proszę, kolejny ogródek sie rodzi
będę zaglądać i podglądać ^^ jakbyś miała jakieś pytanka to pisz śmiało - będziemy pomagać
i zapraszam do mnie na podglądanie ^^ (podobno można się czegoś nawet nauczyć ;) ) i zakupy jeśli szukasz jakiś roślinek (mam małe co nieco)
pozdrawiam
będę zaglądać i podglądać ^^ jakbyś miała jakieś pytanka to pisz śmiało - będziemy pomagać
i zapraszam do mnie na podglądanie ^^ (podobno można się czegoś nawet nauczyć ;) ) i zakupy jeśli szukasz jakiś roślinek (mam małe co nieco)
pozdrawiam
Pozdrawiam, Diana
Mój ogródek
Mój ogródek
Witaj Annes :P
Twój młody ogródek prze do przodu aż miło!
Proszę bardzo - "marzy mi się pergola" - hop-siup, parę dni i pergola już stoi 8)
Jak w takim tempie będą się ziszczać Twoje marzenia, to podrzucę Ci parę moich, po odbiór zgłoszę się osobiście
Twój młody ogródek prze do przodu aż miło!
Proszę bardzo - "marzy mi się pergola" - hop-siup, parę dni i pergola już stoi 8)
Jak w takim tempie będą się ziszczać Twoje marzenia, to podrzucę Ci parę moich, po odbiór zgłoszę się osobiście
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie dziewczyny g-kiecko i Agnieś Dzięki,ze odwiedziłyście moje skromne progi.
Rzeczywiście jak się na coś uprę to dążę aż do bólu ,uwielbiam zmiany w ogrodzie na lepsze,wszystko nowe cieszy.
Agnieś piwonii mam w sezonie dużo więcej i różne kolorki....uwielbiam je,szkoda,że tak krótko kwitną.Trzeba szybko robić fotki kiedy są w rozkwicie.
Pozdrawiam Was serdecznie
Rzeczywiście jak się na coś uprę to dążę aż do bólu ,uwielbiam zmiany w ogrodzie na lepsze,wszystko nowe cieszy.
Agnieś piwonii mam w sezonie dużo więcej i różne kolorki....uwielbiam je,szkoda,że tak krótko kwitną.Trzeba szybko robić fotki kiedy są w rozkwicie.
Pozdrawiam Was serdecznie
- Annes 77
Re: Zakątek Annes 77
- Annes 77
Re: Zakątek Annes 77
Czy ktoś z Was może mi podpowiedzieć co to za niebieskie kwiatki wokoło klombu posadziłam? Pomóżcie