Ogród Reni i Arta - artipas
Twój ogród jest naprawdę super! Ja swój dopiero zakładam i nie mogę doczekać się kiedy będę mogla pochwalić się takimi osiągnięciami jak Twoje:) Mam takie niedyskretne pytanie...czy cała praca była wykonana przez Was czy też korzystaliście z pomocy profesjonalistów?
Ogródek Alix
-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 29 maja 2007, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wszystko wlasnego pomysłu i przez nas wykonane, może jak znajdę czas to powklejam kilka zdjęć z tego roku, jeszcze zostało sporo pomysłów do wdrożenia ale to z czasem. Dzięki za dobre słowo. Pozdrawiam.
I jeszcze jedno teraz w porównaniu z rokiem ubiegłym jest niezły busz, ale to jak wkleję zdjęcia to zobaczysz.
I jeszcze jedno teraz w porównaniu z rokiem ubiegłym jest niezły busz, ale to jak wkleję zdjęcia to zobaczysz.
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Artipas masz piekny ogród, no nie wiem co napisać, chyba to że proszę o więcej fot iglaków z bliska Bo zauważyłem, że masz sporą kolekcję, także formowane. Bardzo fajne te rabatki z kamieniem i korą, co tu więcej mówić ogród super.
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "