Moje zieloniutkie i nie tylko
- Zgredo
- -Moderator Forum-.
- Od: 1 maja 2008, o 15:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Fajne jajka, śmierdziuch... ale druciak - druciak - tu się chyba już nie zdziwisz - jest na liście moich chciejstw. Balbinko, chyba stałyśmy w tej samej kolejce po gusta
Jak tam bawełna? Jeszcze zamknięta?

"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Aniu ja też patrzyłam na tą roślinkę w Kauflandzie , ale nie miałam bladego pojęcia jak to rośnie? Ale skoro dziewczyny piszą ,że to do ogrodu to nie mam po co kupować.
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Moi zieloni przyjaciele-część 1
- marlenka78
- 500p
- Od: 7 maja 2009, o 20:38
[color=blue]nie wiem czy we właściwym miejscu wstawiam moje
Na razie kilka moich ulubionych. "Merta"po chorobie, ma juz 3 lata i staram się zrobić z niej bonsai, efekt nie jest widoczny na tym zdjęciu. Troche rojników w bucie, zdobi mi zewnętrzny parapet, no i eszeweria, która z roku na rok zadziwia mnie ilością kwiatostanów

tylko żyć mi się chce
Może moi synowie Franek i Jasiu tez pokochają kwiaty
Może moi synowie Franek i Jasiu tez pokochają kwiaty
-
- 200p
- Od: 29 lis 2008, o 18:59
Florku,cudownego masz mirta,ale swojego posta chba jednak umieściłeś w złym miejscu
Druciak
,bardzo fajne określenie.Ja kupiłam najpierw jednego i mam go w domu,a potem drugiego(za 2,99zł) i mam gomy w pracy.Zobaczy co się będzie działo.
Bawełna nadal zamknięta.Za to druga chce kwitnąć.Ciekawe jak będą znosiły zmiany temperatury,bo jeszcze są na balkonie.
Dzisiaj dostałam od mojego M alokazję.Powiedział mi,że ostro ze sobą walczył w sklepie
.

Druciak

Bawełna nadal zamknięta.Za to druga chce kwitnąć.Ciekawe jak będą znosiły zmiany temperatury,bo jeszcze są na balkonie.
Dzisiaj dostałam od mojego M alokazję.Powiedział mi,że ostro ze sobą walczył w sklepie

-
- 200p
On oczywiście też narzeka,ale ostatnio zadawał mi podchwytliwe pytania np:czy jest kwiatek,który mi się marzy.Ja wykorzystałm okazję i dałam mu do zrozumienia jakie kwiaty lubię,a jakich nie.No i mam alokazję.Strzał w dziesiątkę :P .
A rosiczki tak go zafascynowały,że je przekarmił i nie wypuszczały pułapek.Po przeniesieniu do szklarni doszły do siebie.
A rosiczki tak go zafascynowały,że je przekarmił i nie wypuszczały pułapek.Po przeniesieniu do szklarni doszły do siebie.
- ewelina8005
- 1000p
- Od: 24 lip 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- 200p