W moim ogrodzie ..
DZIĘKUJĘ za miłe słowa i cieszę się że podoba się Wam moje maniactwo .Jestem spod Częstochowy i nasz ogród ma ok 4000 metra . na razie prace trwają i trwają ..Od około 4 lat zbieram liliowce i irysy i inne zielonki . Większość kwiatów kupuję na ryneczku i allegro i także tutaj kupiłam piękne rośliny Aniu Masz rację jest baardzo niebezpieczne dla kieszeni , Staram się ograniczać do 3 razy w roku ale niewiele to daje A że kupuję "zwyklejsze odmiany " Takie mi się podobają najbardziej to nie jest tak źle ..Najczęsciej kupuję a później się zastanawiamy gdzie jej miejsce Jak maniactwo to maniactwo .AgaM nie pachną ale i tak je uwielbiam . Giga , Jolu , Aniu , Ago , Zanno Dziękuję A przy okazji podpowiecie mi jak się pogrubia imiona ? i jakiej wielkości najlepiej dawać zdjęcia ?Bardzo lubię fotografować i będę wrzucać wszystko co się da Serdecznie pozdrawiam i wrzucam następne liliowce
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witam
Bogata kolekcja....
Pogrubić każdy zapis można wstawiając go między znaczniki
Wygląda to tak
Dobrym rozmiarem zdjęcia jest np. 500x375pikseli czy 630x420
Bogata kolekcja....
Pogrubić każdy zapis można wstawiając go między znaczniki
Kod: Zaznacz cały
[b]Wygląda to tak[/b]
Dobrym rozmiarem zdjęcia jest np. 500x375pikseli czy 630x420
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotuu kolekcja imponująca, liliowce to na pewno jedne z najpiękniejszych kwiatów, szkoda że kwiat utrzymuje się tylko jeden dzień
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "