Konkurs fotograficzny - Mój najładniejszy zakątek hostowy.
- paco
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 gru 2006, o 20:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Na moje oko to jak najbardziej zakątek z hostami.Pola42 pisze:Nie wiem, czy Wysoka Komisja Konkursowa uzna , czy to miejsce można zaliczyć do zakątków , ale innego nie mam
A komisji konkursowej nie ma (są nią Forumowicze) Myślę, że nie będzie zastrzeżeń.
Głosowanie wszystko rozstrzygnie.
Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,
Wspaniale, ale nie wiem , co się stało. Śliczna fotka Rysia też chyba mniejsza, niż inne?
Po prostu należy pobrać odpowiedni link z Fotosika. Link dla forum jest zmniejszony natomiast, gdy klikniemy na zdjęcie w Fotosiku otwiera się zdjęcie o formacie 640x480. Można po prostu skopiować ten link zdjęcie i wkleić zamiast zmniejszonego (co właśnie uczyniłem), wtedy zdjęcie pokaże się w odpowiednim formacie. Zdjęcie Rysia jest wklejone z linkiem zmniejszonym i nie ma odnośnika do prawidłowego formatu - zmienię to, gdy będę przenosił zdjęcia do formularza ankiety. (paco)
Po prostu należy pobrać odpowiedni link z Fotosika. Link dla forum jest zmniejszony natomiast, gdy klikniemy na zdjęcie w Fotosiku otwiera się zdjęcie o formacie 640x480. Można po prostu skopiować ten link zdjęcie i wkleić zamiast zmniejszonego (co właśnie uczyniłem), wtedy zdjęcie pokaże się w odpowiednim formacie. Zdjęcie Rysia jest wklejone z linkiem zmniejszonym i nie ma odnośnika do prawidłowego formatu - zmienię to, gdy będę przenosił zdjęcia do formularza ankiety. (paco)
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lip 2007, o 21:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Jeśli chodzi o format mojej fotki, to jest to oryginalny rozmiar z serwisu hostingowego "fmix.pl". Jak widać, nie wszędzie jest format 640x480 px. W przypadku "fmix'a" najbliższym temu (konkursowemu) formatowi jest rozmiar 600x400 px, a żeby było ciekawiej, wszystkie fotki dla tego formatu są o wymiarach 533x400 px (niektóre przeglądarki /Safari/ pokazują rozmiar 500x400 px) i wyżej zamieszczone przeze mnie zdjęcie ma takie właśnie (nieregulaminowe ) wymiary (a że jest odwrócone ma rozmiar 400x533 px).
- paco
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 gru 2006, o 20:20
- Kontakt:
Dzisiejszy dzień, to ostatnia szansa umieszczenia tu zdjęcia ze swoim ulubionym zakątkiem hostowym!!!
Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,
T
Jak opanuję nowy aparat to dziś coś zrobię i wkleję, a jak nie to trudno. I tak jest z czego wybierać. A moje zakątki młode.
Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze
A Beata chyba zapadła już w sen zimowy w Pidżamie. A tyle u niej zakątków.
Pozdrawiam. Romek.
Lata wcześniejsze
Lata wcześniejsze
- zielono mi
- 500p
- Od: 26 maja 2008, o 19:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- rose_marek
- -Moderator Forum-.
- Od: 14 wrz 2008, o 09:18
Zapewne nie jest odpowiednich wymiarów. Zobaczymy czy komisja uzna
Pod malinami
Pod malinami
Pozdrawiam, Marek
rose_marek_malinki
rose_marek_malinki