Ali uśmiechnięty ogród cz.2
byli ale ja już mam swojego Warszawiaka ale takiego swojskiego... będą ręce do kopania ogródka
Przyszło mi pudło cebul... matko gdzie ja to posadzę... ugotowana jestem na własne życzenie zamówiłam też 2 szachownice perskie...ale te cebule mają taką dziurę na prze wylot w środku chyba naturalną ale nie wiem jak je posadzić ale cebule wszystkiego duże...oj będzie wiosną kwitnienie
Teraz idę jeszcze odpryskać raundapem teren gdzie nie zadziałał, porobię troszkę może i zdjęć dla Was... choć już teraz wiele w ogrodzie się nie zmienia...
Przyszło mi pudło cebul... matko gdzie ja to posadzę... ugotowana jestem na własne życzenie zamówiłam też 2 szachownice perskie...ale te cebule mają taką dziurę na prze wylot w środku chyba naturalną ale nie wiem jak je posadzić ale cebule wszystkiego duże...oj będzie wiosną kwitnienie
Teraz idę jeszcze odpryskać raundapem teren gdzie nie zadziałał, porobię troszkę może i zdjęć dla Was... choć już teraz wiele w ogrodzie się nie zmienia...
Ala Jak u Ciebie wszystko jeszcze kwitnie !! I owocuje!! Super.
Czy kapustę ozdobną hodowałaś sama ,czy kupiłaś juz taką ?
Mam dobre wieści : zrobiłam już sadzonki dla Ciebie , są w doniczkach na działce ,bo chciałam ,
żeby torszkę przyzwyczaiły się do nowej sytuacji.
Postaram się na początku tygodnia spakować je i wysłać -napiszę Ci dokładnie kiedy wyruszy paczka.
Pozdrawiam ,Magda.
Czy kapustę ozdobną hodowałaś sama ,czy kupiłaś juz taką ?
Mam dobre wieści : zrobiłam już sadzonki dla Ciebie , są w doniczkach na działce ,bo chciałam ,
żeby torszkę przyzwyczaiły się do nowej sytuacji.
Postaram się na początku tygodnia spakować je i wysłać -napiszę Ci dokładnie kiedy wyruszy paczka.
Pozdrawiam ,Magda.
- abeille
- 1000p
- Od: 4 mar 2009, o 12:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aluś, ślicznie u Ciebie i bardzo kolorowo. Podoba mi się ten kosz pięknie dobrany i w tle płacząca wierzba.
Buziaczki
Buziaczki
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"