Ogródek Mony74
coś mi zżarło
winnorośl pachnąca
co mi zżera wiąz? chcę aby dorósł wieku sędziwego, ale ma czarne krawędzie liści i obawiam się o niego
zakwitł mi jeden kwiatek rododendronu. mam nadzieję, że go to nie osłabi
"szczeliłam" ;) sobie jedną hortensję i mam nadzieję, że mi się rozrośnie
z ostróżek jednak rezygnuję. kwitną długo, ale są całe zmączniakowane zasadzę tam cebulki tulipanów. czy przebiją mi się przez korę?
robinia rozrosła się jak diabli
winnorośl pachnąca
co mi zżera wiąz? chcę aby dorósł wieku sędziwego, ale ma czarne krawędzie liści i obawiam się o niego
zakwitł mi jeden kwiatek rododendronu. mam nadzieję, że go to nie osłabi
"szczeliłam" ;) sobie jedną hortensję i mam nadzieję, że mi się rozrośnie
z ostróżek jednak rezygnuję. kwitną długo, ale są całe zmączniakowane zasadzę tam cebulki tulipanów. czy przebiją mi się przez korę?
robinia rozrosła się jak diabli
zaraz sprawdzę pierwsze zdjęcia bambusów, bo mam wrażenie że stoją w miejscu
begonie zwane kapustkami
drugi rdest zawinął się wokół derenia i stworzył dziwo
laurowiśnia
coś mi zżera hostę
panienka co uczyniła szkody na moim trawniku
o, takie:
no i to co lubię, czyli mąż na kolanach a dziewczyny go pilnują ;)
begonie zwane kapustkami
drugi rdest zawinął się wokół derenia i stworzył dziwo
laurowiśnia
coś mi zżera hostę
panienka co uczyniła szkody na moim trawniku
o, takie:
no i to co lubię, czyli mąż na kolanach a dziewczyny go pilnują ;)
Mona witaj
Niesamowite postępy u ciebie wśród roślin Rozbujały się pieknie.Widoczki before and after powalające.Kobea już jest na mojej liście zimowych wysiewów.
Widziałam twoją budleję i jeśli mogę coś doradzić to wycinaj przekwitłe kwiatostany a następne wybijają szybko "piętro"niżej.Ja tak robię i kwitnie non stop ,ładnie przy tym wyglądając...
Laurowisnia super Powodzenia i niech wiąz się obudzi i rośnie ,bo to cudne drzewko
Niesamowite postępy u ciebie wśród roślin Rozbujały się pieknie.Widoczki before and after powalające.Kobea już jest na mojej liście zimowych wysiewów.
Widziałam twoją budleję i jeśli mogę coś doradzić to wycinaj przekwitłe kwiatostany a następne wybijają szybko "piętro"niżej.Ja tak robię i kwitnie non stop ,ładnie przy tym wyglądając...
Laurowisnia super Powodzenia i niech wiąz się obudzi i rośnie ,bo to cudne drzewko
Magdalena pozdrawia
Zapraszam do ogrodu
Zapraszam do ogrodu
- Soulcatcher
- 200p
- Od: 16 cze 2009, o 11:05
Niesamowite zmiany!
Podobają mi się bambusy. To marzenie mojego męża. Pokażę mu te zdjęcia, to może w końcu wiosną się na nie rzucimy.
Robinia akacjowa też się pięknie rozrosła.
Bardzo ładnie wygląda Twój ogród. Aż trudno uwierzyć, że wszystko tam rośnie od wiosny.
Podobają mi się bambusy. To marzenie mojego męża. Pokażę mu te zdjęcia, to może w końcu wiosną się na nie rzucimy.
Robinia akacjowa też się pięknie rozrosła.
Bardzo ładnie wygląda Twój ogród. Aż trudno uwierzyć, że wszystko tam rośnie od wiosny.
Kaśka
Zapraszam w odwiedziny
Zapraszam w odwiedziny
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mona witaj,przejrzałam od początku Twoje,a właściwie Wasze zmagania w związku z tworzeniem ogrodu i jestem pod wrażeniem,efekty piorunujące,pięknie skomponowane rabaty,wszystko ładnie i zdrowo rośnie,tylko podziwiać .Kobeę miałam kilka lat do tyłu,byłam zadowolona z jej ogromnych przyrostów i kwitnienia,ale przymrozki ją niszczą ,wolę wieloletnie rośliny jako pnącza,ale trzeba przyznać,że kobea jest piękna