Moja skarpa - mora1
- mora1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2006, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Moja skarpa - mora1
Witam wszystkich zwiedzających.Dzisiaj zrobiłam mini album mojej skarpy, jest to niewielka część naszego młodego ogrodu. Ogród zaczęliśmy zakładać w 2005 r. i ten proces trwa do dziś. Wstawiam link tak na gorąco, tego co dziś stworzyłam cdn?..
http://corsa1.fotosik.pl/albumy/234081.html
Zdjęć ogrodu mam setki, ale gorzej z czasem, postaram się wstawić klomb przed domem i rabaty.
http://corsa1.fotosik.pl/albumy/234081.html
Zdjęć ogrodu mam setki, ale gorzej z czasem, postaram się wstawić klomb przed domem i rabaty.
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
moja skarpa
- mora1
- Kontakt:
Dzięki za miły odbiór .Wstawiam taki lekki chaos ogrodowy, ale postaram sie zrobic z tego logiczna całość cdn...
http://corsa1.fotosik.pl/albumy/234596.html
http://corsa1.fotosik.pl/albumy/234596.html
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
moja skarpa
Witaj Moniko przecież to już urządzony ogród, więc początki masz już chyba za sobą. Świetne rozwiązania. Skarpa fantastyczna, ale czy nie boisz się że Twój piesek z niej spadnie? .
Ja mam do Ciebie prośbę proszę napisz co to za roślina, którą masz u Siebie z pięknymi różowymi kwiatostanami? Będę wdzięczna za odpowiedź
Ja mam do Ciebie prośbę proszę napisz co to za roślina, którą masz u Siebie z pięknymi różowymi kwiatostanami? Będę wdzięczna za odpowiedź
Pozdrawiam Ewa
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
- mora1
- Kontakt:
Dzięki za przychylne opinie .Roślina o która pytasz to szałwia muszkatołowa, tak przynajmniej twierdziła znajoma od której ją dostałam. Wysiewa się bardzo obficie, sadzonek mam już bardzo wiele. Jest to roślina dwuletnia, w pierwszym roku po posianiu pojawia się rozeta liści, a w następnym kwiaty. Dorasta do 100 cm, najładniej wygląda posadzona samotnie, dlatego kolejne sadzonki posadzę juz w innym miejscu. Pozdrawiam.
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
moja skarpa
Śliczna ta szałwia. w ogóle to dzięki za odpowiedź. Będę jej wypatrywać w odrodniczych, ale gdyby mi się nie udało to będę się do Ciebie uśmiechać o nasionka . Oczywiście koszty przesyłki pokrywam. Czekam niecierpliwie na następne odsłony. Pozdrowienia
Pozdrawiam Ewa
Mój ogródek.
Mój ogródek.
- mora1
- Kontakt:
Na nasionka zapraszam serdecznie, mogłabym wysłać sadzonki, do mam bardzo wiele w doniczkach, ale boje się o to w jakim stanie dotrą. Jeśli chcesz, możemy spróbować .Podaj adres na PW.
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
moja skarpa
Moro/Moniczko
Dzięki Ci, że wreszcie postanowiłaś podzielić się z nami swoim urokliwymi widokami!!
Ogród - piękny, zadbany, wszystko na swoim miejscu i urządzone ze smakiem (ale można było się tego spodziewać po naszej Morce )
Przecudna jest ta Twoja suńka... pewnie jest bardzo grzeczna, ułożona skoro odmawia sobie przyjemności kopania dołków ;-) A może uznała, że ogród już jest na tyle zagospodarowany, że jej samowole budowlane już nie zmieszczą się hihi
Tej Twojej pięknej trawki to mi się w dalszym ciągu zachcieć chce
Czekam na jeszcze!!
Moruś... z jakiego powodu podajesz linki do galerii a nie wstawiasz fotek tutaj?? Brak czasu czy jakieś inne powody?
Dzięki Ci, że wreszcie postanowiłaś podzielić się z nami swoim urokliwymi widokami!!
Ogród - piękny, zadbany, wszystko na swoim miejscu i urządzone ze smakiem (ale można było się tego spodziewać po naszej Morce )
Przecudna jest ta Twoja suńka... pewnie jest bardzo grzeczna, ułożona skoro odmawia sobie przyjemności kopania dołków ;-) A może uznała, że ogród już jest na tyle zagospodarowany, że jej samowole budowlane już nie zmieszczą się hihi
Tej Twojej pięknej trawki to mi się w dalszym ciągu zachcieć chce
Czekam na jeszcze!!
Moruś... z jakiego powodu podajesz linki do galerii a nie wstawiasz fotek tutaj?? Brak czasu czy jakieś inne powody?
- mora1
- Kontakt:
Dzięki za odwiedziny Dorka .Zdjęcia przeniosę,przepraszam za chwilowe utrudnienia,poprawię się szybko . Te almuby miałam pod reką, wstawiłam je też na forum muratora i przy okazji podałam link do naszego forum, bo zainteresowanie tematyką ogrodową jest tam bardzo duże.Propozycja wysłania trawki nadal aktualna Pozdrawiam.Monika.
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
moja skarpa
- mora1
- Kontakt:
Wstawiam zdjęcia, chciałam tak na szybko i wstawiłam linki z albumu.Trochę namieszałam, ale działałam w dobrej wierze .Już sie poprawiam. Najpierw zdjęcia skarpy.
To jest tył mojego ogrodu .Teraz wstawię zdjecia z frontowej części.
To na razie tyle, nie chcę Was zamęczać i tak chyba przesadziłam z ilością zdjęć.Pozdrawiam .Monika
To jest tył mojego ogrodu .Teraz wstawię zdjecia z frontowej części.
To na razie tyle, nie chcę Was zamęczać i tak chyba przesadziłam z ilością zdjęć.Pozdrawiam .Monika
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
moja skarpa