Ogród Rosiowej
- rosiowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 15:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pell, na pewno jakieś donice tam staną. Szukam czegoś do donic na wejściowe schody i żeby nie trzeba było chować tego na zimę. Czegoś, co ładnie kwitnie. Raczej, żeby to nie był iglak. Obłożyłam się wczoraj wieczorem literaturą wszelaką i szukam dalej.
Kupiliśmy wczoraj fontannę do mini oczka. Kontener już przecięty. Teraz czekam tylko, jak brukarze zabiorą swoje rzeczy i zaczynam kopać. Znów. Moja koleżanka stwierdziła, że jak nie kopię jakichś dołów to jestem ciężko chora .
Strasznie się cieszę, że coś drgnęło w moim ogrodzie
Wiadomość z ostatniej chwili: brukarze kończą dziś. Jutro startuję z robotą.
Kupiliśmy wczoraj fontannę do mini oczka. Kontener już przecięty. Teraz czekam tylko, jak brukarze zabiorą swoje rzeczy i zaczynam kopać. Znów. Moja koleżanka stwierdziła, że jak nie kopię jakichś dołów to jestem ciężko chora .
Strasznie się cieszę, że coś drgnęło w moim ogrodzie
Wiadomość z ostatniej chwili: brukarze kończą dziś. Jutro startuję z robotą.
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa
Dół na oczko wykopany. Trochę jeszcze trzeba tylko kontener przyciąć.
Jutro wożę ziemię
Jutro wożę ziemię
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- rosiowa
Aga, bardzo pełną parą . Tyram do upadłego z uśmiechem na pysku. Jutro wrzucę zdjęcia.
Mój M pojechał dziś kupić mi nową taczkę, bo poprzednią zajeździłam. Wrócił z pięknym świerczkiem i dwoma jałowcami Taczek nie było.....
Mój M pojechał dziś kupić mi nową taczkę, bo poprzednią zajeździłam. Wrócił z pięknym świerczkiem i dwoma jałowcami Taczek nie było.....
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki
- pestka
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
Witaj widzę że praca wre i aby do przodu żeby zdążyć przed zima zrobić co ważniejsze
pozdrowionka
pozdrowionka
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- rosiowa
Ze zdjęciami cienko, na razie wkleję tylko dwa. W sobotę, jak dobrze pójdzie, będzie pierwszy efekt roślinny. Popsuła się nam szlifierka i przycięcie oczka musi poczekać.
Frido, cały weekend spędziłam w kuchni, bo robiłam przetwory. Dziś robię przyjęcie dla znajomych starszego syna z okazji jego imienin. Ale do południa jeszcze popędzę do ogrodu....
Frido, cały weekend spędziłam w kuchni, bo robiłam przetwory. Dziś robię przyjęcie dla znajomych starszego syna z okazji jego imienin. Ale do południa jeszcze popędzę do ogrodu....
pozdrawiam - Gosia
Moje wątki
Moje wątki