Warmińskie klimaty Agnieszki

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2009, o 14:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Napad bardzo udany :lol: a kto padł ofiarą? :wink:
Awatar użytkownika
Frida
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2008, o 13:50
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ale się cieszę, że do Ciebie trafiłam, jaki ogromny teren, jakie możliwości! Można zaszaleć przy planowaniu. Roboty masz dużo to fakt, ale widzę, że entuzjazmu Ci nie brakuje, energii i chęci działania również.
Podoba mi się, to co pokazujesz, lubię takie sielskie klimaty, chociaż trzeba się sporo napracować, by to osiągnąć.
Murek jest uroczy, pasuje do otoczenia, nie musisz go całkowicie ukrywać.
Agnieszko, nie smuć się jesienią, dzięki niej kończymy pracę i możemy zregenerowqć nasze nadwątlone siły. Zimą zaplanujesz, a wiosną, z nowymi siłami zaczniesz machać widłami.
Pozdrawiam, Danuta
maryla73ab
1000p
1000p
Od: 26 sie 2008, o 19:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Mnie tez by się takie widły przydały,co by tyle roboty odwalić :D :D :D
Napad widzę udany bo skarby cenne... :D
pozdrawiam Maryla...

Moje wątki
Awatar użytkownika
Agniesia
500p
500p
Od: 31 sie 2009, o 01:46

Post »

gorzata76 pisze:Napad bardzo udany :lol: a kto padł ofiarą? :wink:
mam tu w pobliżu koleżankę - też pozytywnie zakręcona na punkcie zieleni. jest niemal bez skazy - niemal, gdyż jedną wadę posiada - nie ma internetu a w związku z tym nie jest członkinią naszego forum.

ukoronowaniem tak pięknego dnia była wizyta u Tiji - zawiozłam jej kilka spośród moich nowości, w zamian otrzymałam żółte i biskupie delospermum, na które już od jakiegoś czasu polowałam :), parzydło i violę - nie dziękuję, Elu ;:79
i jutro od rana do dzieła, trzeba to wszystko posadzic

Frido - Danusiu - dzięki za odwiedziny i słowa wsparcia, może to i racja, że trzeba w czasie zimy zebrac siły do dalszego boju?!? żeby tylko można było jak misio w sen zimowy zapaśc... ;:41

Marylko - dobre widły do podstawa, swoje kupiłam sobie w prezencie od męża, który kolegom w pracy opowiadał, że jego żona to jakaś dziwna - nie chce perfum, nie chce biżuterii tylko widły... ;:83
Awatar użytkownika
Agnieś
1000p
1000p
Od: 7 lut 2008, o 19:14

Post »

Aguś sporo maszy tych nowości. Tylko uważaj, żebyć nie przedobrzyła, jak Gosia Kiecko. Lepiej po trochu niż potem cierpieć 8) Albo, męża zaciągnąć do przekopania :D
Awatar użytkownika
Agniesia
500p
500p
Od: 31 sie 2009, o 01:46

Post »

Agnieszko - myślę, że jeszcze długo nie przedobrzę - miejsca u mnie od groma! fakt, trzeba ziemię przygotowac, mężuś przydałby sie jako operator widełek oraz szpadelka, ale cwaniaczek, uciekł do pracy, przerażony perspektywą grzebania w ziemi ;:112

przed nami weekend, wtedy już go ze swoich harpiowatych szponów nie wypuszczę :!: ;:113

a póki co, jeszcze nie komponuję nasadzeń - tworzę raczej "szkołę zimowego przetrwania" - taki nazwałabym rozsadnik, z którego będę wykopywac wiosną i przesadzac na miejsca stałe. ale co przed zimą zdobędę, to moje!
Awatar użytkownika
Agnieś
1000p
1000p
Od: 7 lut 2008, o 19:14

Post »

Chodziło mi o twój kręgosłup, bo przekopywanie ziemii, jak czytam na forum, nie tylko u mnie kończy się bólem krzyża. A z rozsadnikiem to świetny pomysł. Ja też tak robiłam i kiedy już miałam przygotowaną nową grządkę, to miałam przynajmniej co przesadzić.
Awatar użytkownika
Andzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2009, o 07:56

Post »

Agnieszko, jestem dla Ciebie pełna podziwu.... Dwoje szkrabów na głowie, remont domu i jeszcze masz tyle energii do pracy w ogrodzie .... ogromne brawa dla Ciebie :!: Będę brała z Ciebie przykład ;:82 ;:63 ;:63 ;:63 ;:63 ;:63 ;:63
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam, Anna
regulamin Andziu
Anula1213
200p
200p
Od: 31 lip 2009, o 08:26
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Agnieszko, mieszkasz w przepięknym miejscu, tyle zieleni - masz super widoki. Na pewno będę Cię jeszcze odwiedzała, by oglądać Twoje zmiany w ogrodzie. Pozdrawiam
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Aguś dzięki za wizytę i za dostarczenie roślinek aż do domku :D . Bardzo mnie ucieszyła hosta i ten wilczomlecz , manił mi się od dawna i kto powie że marzenia się nie spełniają :lol: .
To ja teraz pędzę sadzić roślinki , zastanawiam się gdzie posadzić trawki coby im dobrze było .
Miłego dzionka
Awatar użytkownika
forsytka
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 12 wrz 2009, o 10:36

Post »

Witaj Agnieszko,
chyba coś się naprawiło, bo u widać już wszystkie foteczki :-) jeśli masz ochotę do mnie zajrzeć, to serdecznie Cię zapraszam :-)[/b]
Zapraszam do siebie
W razie problemów ze zdjęciami zapraszam
do Picasa WebAlbum
dawidbanan
---
Od: 29 cze 2009, o 13:22

Post »

Agniesiu, dodaj jakieś nowe foteczki, ale z widoku ogólnego na ogród :wink:
Awatar użytkownika
ewa 30
200p
200p
Od: 29 mar 2009, o 14:52

Post »

Witam Agniesiu
W jakim pięknym miejscu mieszkasz tylko pozazdrościć, taka prawdziwa natura .
Świetnie że do nas dołączyłaś , będzie można zobaczyć dużo natury. Rób dużo fotek oby można było oko nacieszyć.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”