Hosty - problemy i kłopoty

Hosty
ODPOWIEDZ
hankab
50p
50p
Od: 14 sty 2008, o 23:00
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Polu dziękuje za poradę, poczekam jeszcze, może Andrzej lub Tomasz coś podpowiedzą. Szkoda żeby wracała do "korzeni" Blue Angel.

Pozdrawiam Anka
muchazezlotym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 wrz 2008, o 13:59

Post »

Mój świeżo zakupiony u Fransena Guardian Angel wygląda tak:

Obrazek

Czy też jest zmutowany? Mam nadzieję, że nie, że w przyszłym roku będzie miał normalny wygląd :shock:

Czy mam reklamować :?: :!:
x_P-42

Post »

Ale hosta Hani miała już "wyklarowany" wzór, więc dlaczego znikł i znów się pojawił ?
Całkiem , jak w " Misja Kleopatra" - pamiętasz panią szpieg ? " Widać mnie, nie widać mnie. Widać i nie widać. :lol:
Poczytam. Kompletnie nie znam tej hosty !
muchazezlotym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dobrze Ci się śmiać, mi najbardziej zależy ma PASKACH ;:98 ;:98 ;:98
x_P-42

Post »

Poczytałam w HL i ona taka jest,że wiosną ma białawe centrum a późnym latem niebieszczeje.Zobacz :
" The large blue leaves are blue with a lighter center, becoming blue by mid-summer."
muchazezlotym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja też to czytałam, ale co w takim razie z hostą Ani? Czemu w tym samym czasie ma 2 różne pędy?
x_P-42

Post »

muchazezlotym pisze:Ja też to czytałam, ale co w takim razie z hostą Ani? Czemu w tym samym czasie ma 2 różne pędy?
Zwariowała ? :lol:
muchazezlotym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A może to czary ;:15 :?:
hankab
50p
50p

Post »

Elu, może tą zwariowaną hostę ktoś ma, podpowie jak wybarwia się ciągu roku.
Pozdrawiam Anka
x_P-42

Post »

hankab pisze:Elu, może tą zwariowaną hostę ktoś ma, podpowie jak wybarwia się ciągu roku.
Pozdrawiam Anka
W HL piszą, że w środku lata całe liście przybierają niebieski kolor.
Kiedy robiłaś te wszystkie fotki?
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
hankab
50p
50p

Post »

Pierwsze zdjęcie 25 lipiec, drugie 16 wrzesień. Przeglądałam zdjęcia w necie, niebieszczeje ale ma takie jaśniejsze paseczki. Moje niebieskie liście identyczne jak Blue Angel, tylko delikatniejsze,cieńsze. Przypalają się, słońca mają około godziny.

Pozdrawiam Anka
Awatar użytkownika
Tomasz II
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 mar 2008, o 08:38

Post »

..." A sport of 'Blue Angel', with the same grace and elegance. The large blue leaves are blue with a lighter center, becoming blue by mid-summer" Więc to naturalne zjawisko w trakcie sezonu- niebieszczeje. Choć u mojej koleżanki wyrosły z boku dwa niebieskie i juz na stałe zrobił się Blue Angel, po prostu pędy nowe były silniejsze i zagłuszyły owego oryginała.
Znaczy się nie odpowiedziałem. Trzeba obserwować wiosna, jeśli jasny to znaczy,że ok. Mój nie niebieszczeje, to znaczy bardzo bardzo nieznacznie.
hankab
50p
50p

Post »

Tomasz, dzięki za informacje. Niebieszczeje tak, moja zrobiła się Blue Angel. Zastanawiam się nad oddzieleniem tego maluszka w doniczce, czy to dobry pomysł. Poczekam do wiosny i będzie wszystko wiadomo.

Pozdrawiam Anka
x_P-42

Post »

Tomaszu, to ona taka niestabilna, czy to raczej ma związek ze złą"produkcją"?
Awatar użytkownika
Tomasz II
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 mar 2008, o 08:38

Post »

Nie sadzę,że chodzi o złą produkcje, być może Guardian jest taki pochrzaniony- to prędzej. Mój za młodu niebieszczał bardzo, ale nie wypuszczał z boku całkiem niebieskich - z wiekiem lepiej i dłużej trzyma kontrasty.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hosty”