Ali uśmiechnięty ogród cz.2
Halinko, proszę, cieszę się że się podobają
Iduś, widać jesień widać... teraz jest cały czas tak samo... wole wiosnę, wczesne lato wtedy tyle jest różności i wszystko takie żywe a teraz już troszkę gorzej... a co do listy chciejstw... ja wiem że pozbywam się tunelu.. ale to nie = wolne miejscy tylko dla roślinek ale popatrzę co tam masz
Magda, dzięki... a kapustę siałam na wiosnę sama ale dopiero teraz ma piękne barwy jak noce stały się zimniejsze i dziękuję ślicznie za roślinki, widzę że pięknie o nie dbasz
Grzesik ... kwiecie...Alicjo... coś na romantyzm Cię wzięło
Jadziu dziękuję... a co do dzwoneczka to tak jak Dala powiedziała: to kobea... dopiero teraz wzięła się za prawdziwe kwitnienie
Dalo, miło mi Cię gościć, dziękuję za pochwały... pelargonie zostawiamy na kilka lat wtedy ładne duże krzaczki się robią i są chlubą ogrodu
Wiesiu, dziękuję, ciesze się, że znalazłaś chwilę by tu zajrzeć, pozdrawiam
Iduś, widać jesień widać... teraz jest cały czas tak samo... wole wiosnę, wczesne lato wtedy tyle jest różności i wszystko takie żywe a teraz już troszkę gorzej... a co do listy chciejstw... ja wiem że pozbywam się tunelu.. ale to nie = wolne miejscy tylko dla roślinek ale popatrzę co tam masz
Magda, dzięki... a kapustę siałam na wiosnę sama ale dopiero teraz ma piękne barwy jak noce stały się zimniejsze i dziękuję ślicznie za roślinki, widzę że pięknie o nie dbasz
Grzesik ... kwiecie...Alicjo... coś na romantyzm Cię wzięło
Jadziu dziękuję... a co do dzwoneczka to tak jak Dala powiedziała: to kobea... dopiero teraz wzięła się za prawdziwe kwitnienie
Dalo, miło mi Cię gościć, dziękuję za pochwały... pelargonie zostawiamy na kilka lat wtedy ładne duże krzaczki się robią i są chlubą ogrodu
Wiesiu, dziękuję, ciesze się, że znalazłaś chwilę by tu zajrzeć, pozdrawiam
A mi cały czas zmienia się koncepcja nasadzeń a będę szła na żywioł chyba i tak do otoczenia nie pasuje nic innego jak tylko swojski ogródek
Za to winobluszcz który sam się rozsiał za pergolą i wspiął się na obrzydliwą ścianę sąsiada już na 3 metry pomógł mi w decyzji że dosadzam tam inne... a co tam... i tak na razie nie ma głowy co do remontu ściany a sąsiad też nie ma takowego zamiaru więc niech zarasta... najwyżej potem będę sadzić jeszcze raz
I jestem dumna bo po długim dundaniu mój Warszawiak zrobił mi rafkę na kompost...i to jaką ładną ;:10
Za to winobluszcz który sam się rozsiał za pergolą i wspiął się na obrzydliwą ścianę sąsiada już na 3 metry pomógł mi w decyzji że dosadzam tam inne... a co tam... i tak na razie nie ma głowy co do remontu ściany a sąsiad też nie ma takowego zamiaru więc niech zarasta... najwyżej potem będę sadzić jeszcze raz
I jestem dumna bo po długim dundaniu mój Warszawiak zrobił mi rafkę na kompost...i to jaką ładną ;:10
- pestka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam pięknie i bardzo kolorowo u ciebie mimo że jesień nadchodzi
pozdrawiam
pozdrawiam
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
-
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- gagawi
- Od: 20 gru 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Alu, przeczytałam u Agrażki, że interesuje Cię świerk niebieski o umiarkowanym wzroście- proponowałamym glauca globosa- do 3m wysokości i szerokości po 2o latach. U mnie rośnie jeszcze jako gniazdkowy, dopiero z wiekiem wykształca przewodnika, chociaz w szkółkach widziałam stosunkowo młode i juz z przewodnikiem.
Piekny masz ogródm , zaraz będę szczegółowo zwiedzać
Piekny masz ogródm , zaraz będę szczegółowo zwiedzać
Mario ja bardzo lubię kolory wiosny,wczesnego lata... u nas już te kwiaty nie kwitną ... a u Ciebie stale i bardzo długo... wolałabym tak
Gagawi, dziękuję za poradę i że zajrzałaś do mnie... myślałam i tym świerku... ale w inne miejsce bo też mi się podoba... chciałabym świerk niebieski, do 5 metrów wysokości i wąski... czyli nie ma takiego więc wybiorę chyba jodłę koreańską tyle tego a i tak nie ma co wybrać
Gagawi, dziękuję za poradę i że zajrzałaś do mnie... myślałam i tym świerku... ale w inne miejsce bo też mi się podoba... chciałabym świerk niebieski, do 5 metrów wysokości i wąski... czyli nie ma takiego więc wybiorę chyba jodłę koreańską tyle tego a i tak nie ma co wybrać