Warmińskie klimaty Agnieszki
- Frida
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2008, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ale się cieszę, że do Ciebie trafiłam, jaki ogromny teren, jakie możliwości! Można zaszaleć przy planowaniu. Roboty masz dużo to fakt, ale widzę, że entuzjazmu Ci nie brakuje, energii i chęci działania również.
Podoba mi się, to co pokazujesz, lubię takie sielskie klimaty, chociaż trzeba się sporo napracować, by to osiągnąć.
Murek jest uroczy, pasuje do otoczenia, nie musisz go całkowicie ukrywać.
Agnieszko, nie smuć się jesienią, dzięki niej kończymy pracę i możemy zregenerowqć nasze nadwątlone siły. Zimą zaplanujesz, a wiosną, z nowymi siłami zaczniesz machać widłami.
Pozdrawiam, Danuta
Podoba mi się, to co pokazujesz, lubię takie sielskie klimaty, chociaż trzeba się sporo napracować, by to osiągnąć.
Murek jest uroczy, pasuje do otoczenia, nie musisz go całkowicie ukrywać.
Agnieszko, nie smuć się jesienią, dzięki niej kończymy pracę i możemy zregenerowqć nasze nadwątlone siły. Zimą zaplanujesz, a wiosną, z nowymi siłami zaczniesz machać widłami.
Pozdrawiam, Danuta
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Agniesia
- 500p
- Od: 31 sie 2009, o 01:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
mam tu w pobliżu koleżankę - też pozytywnie zakręcona na punkcie zieleni. jest niemal bez skazy - niemal, gdyż jedną wadę posiada - nie ma internetu a w związku z tym nie jest członkinią naszego forum.gorzata76 pisze:Napad bardzo udany a kto padł ofiarą?
ukoronowaniem tak pięknego dnia była wizyta u Tiji - zawiozłam jej kilka spośród moich nowości, w zamian otrzymałam żółte i biskupie delospermum, na które już od jakiegoś czasu polowałam , parzydło i violę - nie dziękuję, Elu
i jutro od rana do dzieła, trzeba to wszystko posadzic
Frido - Danusiu - dzięki za odwiedziny i słowa wsparcia, może to i racja, że trzeba w czasie zimy zebrac siły do dalszego boju?!? żeby tylko można było jak misio w sen zimowy zapaśc...
Marylko - dobre widły do podstawa, swoje kupiłam sobie w prezencie od męża, który kolegom w pracy opowiadał, że jego żona to jakaś dziwna - nie chce perfum, nie chce biżuterii tylko widły... ;:83
pzdr. Agnieszka http://agniesia71.posadzdrzewo.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam do mojego ogrodu
LISTA OBECNOŚCI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO
- Agniesia
- 500p
- Od: 31 sie 2009, o 01:46
Agnieszko - myślę, że jeszcze długo nie przedobrzę - miejsca u mnie od groma! fakt, trzeba ziemię przygotowac, mężuś przydałby sie jako operator widełek oraz szpadelka, ale cwaniaczek, uciekł do pracy, przerażony perspektywą grzebania w ziemi
przed nami weekend, wtedy już go ze swoich harpiowatych szponów nie wypuszczę
a póki co, jeszcze nie komponuję nasadzeń - tworzę raczej "szkołę zimowego przetrwania" - taki nazwałabym rozsadnik, z którego będę wykopywac wiosną i przesadzac na miejsca stałe. ale co przed zimą zdobędę, to moje!
przed nami weekend, wtedy już go ze swoich harpiowatych szponów nie wypuszczę
a póki co, jeszcze nie komponuję nasadzeń - tworzę raczej "szkołę zimowego przetrwania" - taki nazwałabym rozsadnik, z którego będę wykopywac wiosną i przesadzac na miejsca stałe. ale co przed zimą zdobędę, to moje!
pzdr. Agnieszka http://agniesia71.posadzdrzewo.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22