Mój kochany ogród...

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
mila1003
200p
200p
Od: 9 mar 2009, o 10:41
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Kasiu, wpadłam z rewizytą i urzekł mnie Twój ogród. Najbardziej to Ci psa zazdroszczę, też mieliśmy takiego małego prawie 70kg "cielaczka" ale niestety zimą epilepsja go wykończyła choć dopiero 1,5 roku miał. Ale na wiosnę to już chyba nie wytrzymam i znowu coś kupimy. Tak się Twoimi liliami zachwyciłam, że w międzyczasie już szukałam w necie ofert sprzedaży lilii, chcę takie co sadzi się jesienią, bo kiepsko u mnie z ich przezimowaniem. Wszystkie inne cebule bez uszczerbku zimę zawsze przetrwają a lilie mi padają :( Będę w miarę wolnego czasu wpadać częściej.
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Kasia ale obficie obrodziły Ci drzewa... u mnie od groma chorób... miska owoców a 2 wiadra zgniłek :roll:
Awatar użytkownika
Katarynka
500p
500p
Od: 1 kwie 2009, o 14:57
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

:D

Witajcie! Dziękuję za odwiedzinki... i miłe słowa... Gosiu jak chcesz to wpadaj ze szpadelkiem, nie ma sprawy... niestety chyba na wiosnę, bo w tym roku już szkarłatki usunęłam, bo przeszkadzały na wjeździe... one u mnie rosna gdzie chcą...
Mila - dzięki za miłe słowa, piesio w domu musi być!! Koniecznie!! Boję się o moje lilie, bo nornica ryje mi niemiłosiernie i zastanawiam się jak ją wykurzyć...no bo nakupiłam też dużo cebulek tulipanowych i krokusików...
Alu! Dużo mam owocków, ale zgnitki też są. W tym roku wyjątkowy urodzaj na owocki mamy...piwnica pełna.
Agnieszko! Witaj w moim ogródku! Stróż - łagodny jak baranek :D i zapory są ok, bo on leniuch do skakania...a cud...jeszcze nie, jeszcze trzeba dużo zrobić, u mnie to jakoś powoli idzie...(czas i kasa mnie ograniczają). Boćki już odleciały, to sierpniowe spotkanie, było chyba ostatnie przed odlotem :(
Anulko! Na pewno jakąś zostawię, ale moje szkarłatki mniejsze są - tak trochę ponad metr.

Katarzyna, zapraszam
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p
Od: 19 wrz 2007, o 23:19

Post »

Ty Kasieńko boisz się o swoje lilie z powodu nornic - a ja mam inne szkodniki :lol:
Mam na mysli dzieci i psa ;:113
Tratują na potęgę w zabawie co się da, jednak nie zrzymam sie za bardzo - przecież ten ogród to przede wszystkim dla nich! :P
No i nie dziwota, że łamią kwiaty i krzewy (po prostu stoją im na drodze) - a pazerna mamusia sukcesywnie uszczupla powierzchnię trawnika pod coraz to nowe kwitnące chciejstwa :P
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Awatar użytkownika
Katarynka
500p
500p

Post »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Katarzyna, zapraszam
Awatar użytkownika
dez_old1
1000p
1000p
Od: 10 maja 2009, o 08:19
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kasieńko widzę że Ty ostro przygotowana do zimy :lol: :lol:
Ochrona na opał elegancka a psiaczek to owczarek niemiecki czy owczarka niemiecka?
Awatar użytkownika
Katarynka
500p
500p

Post »

:D Hej! Agnieszko to owczarek niemiecki - ON. A ta drewutnia to dzieło mojego Taty - prawda, że niezła? :D

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Katarzyna, zapraszam
Awatar użytkownika
Katarynka
500p
500p

Post »

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Katarzyna, zapraszam
Awatar użytkownika
Katarynka
500p
500p

Post »

Kilka zdjęć z wycieczki do lasu:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Katarzyna, zapraszam
Awatar użytkownika
Katarynka
500p
500p

Post »

Moje ostatnie zakupy:

Obrazek
Katarzyna, zapraszam
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p
Od: 19 wrz 2007, o 23:19

Post »

Czy ja już Ci wytykałam, że u Ciebie zawsze słońce świeci? :roll: :D Podkradasz mi je czy co :shock:

Czyżby u Ciebie zakwitł "ostatni mleczyk... w tym sezonie... mniam, mniam..."? :;230

A grzybiarz z Ciebie to chyba marny, że same "trójaki" pod aparat Ci wlazły :lol: :lol: :lol:

I jeszcze intryguje mnie ta szyszka przy trzech cebulach na ostatnim zdjęciu... :wink:
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Awatar użytkownika
Katarynka
500p
500p

Post »

Gosieńko! Nie zawsze świeci słoneczko.... :lol: czasami popada deszczyk.... . Właśnie jak wklejałam zdjęcie mleczyka to sobie tak samo pomyślałam.... :lol:
Grzybków jadalnych niestety nie spotkałam...a trójaczki takie piękne i kolorowe pozowały do zdjęć...a szyszeczka....ha,ha...to tak jak smycz i pasztecik... po prostu bałagan na stole... :lol:
Katarzyna, zapraszam
Awatar użytkownika
forsytka
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 12 wrz 2009, o 10:36

Post »

Witaj Katarynko. Jak mnie odnalazłaś w tym gąszczu forumowych ogrodniczek hhiihihihih... już myślałam, że nikt do mnie nie chce zaglądać, a tu kochana Katarynka zajrzała i jeszcze tak cieplutko nakataryniła :-))

Pięknie u Ciebie, kobieto, ech... pięknie.

[/b]
Zapraszam do siebie
W razie problemów ze zdjęciami zapraszam
do Picasa WebAlbum
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”