Ogród Gośki
- 100krotka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Słodkich snów! Ja też idę zwolnić obroty
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
- Agniesia
- 500p
- Od: 31 sie 2009, o 01:46
Gosia, tak sobie powoli spaceruję po Twoim ogrodzie, powolutku, po kawałku, bo czasu brak na całośc, śladu nie zostawiałam, ale teraz, przeglądając ostatnie strony, napotkałam klonika o pstrych liściach i mnie powalił. a o reszcie napiszę później, jak mi zawiśc minie
a co do nocnika, to też czekam, kiedy znów zacznie się go używac, aczkolwiek w użyciu jest cały czas... ufff, skomplikowanie mi wyszło - jedna laska ma 3 latka a druga roczek ;:67 . a jeszcze parę lat temu się zarzekałam, że już nigdy więcej
a co do nocnika, to też czekam, kiedy znów zacznie się go używac, aczkolwiek w użyciu jest cały czas... ufff, skomplikowanie mi wyszło - jedna laska ma 3 latka a druga roczek ;:67 . a jeszcze parę lat temu się zarzekałam, że już nigdy więcej
pzdr. Agnieszka http://agniesia71.posadzdrzewo.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam do mojego ogrodu
LISTA OBECNOŚCI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO
Zapraszam do mojego ogrodu
LISTA OBECNOŚCI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO
- 100krotka
Ale tak w ogóle ,to wygrał ktoś coś? To dzisiaj czy jutro? Nie orientuję się, bo nie gram - nie chcę , żeby mi dzieci porwali dla okupu ;-)
Gosiu, czy u Ciebie też tak dzisiaj straszy deszczem i straszy i nic z tego? Tylko człowieka podkurza...spadnie parę kropelek i co to ma być..
Gosiu, czy u Ciebie też tak dzisiaj straszy deszczem i straszy i nic z tego? Tylko człowieka podkurza...spadnie parę kropelek i co to ma być..
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Aga, u mnie dzisiaj lodowato, wiatr chce głowy pourywać, słonka ani jak na lekarstwo Ciężkie chmurzyska wiszą od rana, ale ani jedna kropla deszczu nie spadła
Zawsze mi się wydawało, że duży lotek jest w środy i w soboty Ale, że ja też nie gram... to oczywiście mogę się mylić.
Wolałabym raz do roku wygrać 5 ton węgla i jedną darmową wizytę w szkółce. W zupełności mi wystarczy
Zawsze mi się wydawało, że duży lotek jest w środy i w soboty Ale, że ja też nie gram... to oczywiście mogę się mylić.
Wolałabym raz do roku wygrać 5 ton węgla i jedną darmową wizytę w szkółce. W zupełności mi wystarczy
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
- 100krotka
Hiehie
chciałabym być właścicielem tej szkółki
chciałabym być właścicielem tej szkółki
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Oj, nie wiem czy byś na tym dobrze wyszła
Po pierwsze moje zakupy sa limitowane pojemnością samochodu, a po drugie: jak wchodzę do większej szkółki to ... głupieję
Chciałabym od razu zabierać wszystko czego jeszcze nie mam, a że nie mogę z wiadomych względów - to wybór robi się coraz trudniejszy. Czasami M jest nastawiony nawet na grubsze zakupy, a ja głupia wychodzę z trzema doniczkami
Potem w domu pyta się: dlaczego dziś nie poszalałaś?
Po pierwsze moje zakupy sa limitowane pojemnością samochodu, a po drugie: jak wchodzę do większej szkółki to ... głupieję
Chciałabym od razu zabierać wszystko czego jeszcze nie mam, a że nie mogę z wiadomych względów - to wybór robi się coraz trudniejszy. Czasami M jest nastawiony nawet na grubsze zakupy, a ja głupia wychodzę z trzema doniczkami
Potem w domu pyta się: dlaczego dziś nie poszalałaś?
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
- 100krotka
No to jak już wygrasz tę darmową wizytę, to zabierz mnie ze sobą
Nie ma problemu, mogę sie zaopiekować tym, co Ci się nie zmieści w samochodzie Nie dziękuj, nie ma za co
Dzisiaj rano w Trójce jedna słuchaczka powiedziała, że gdyby wygrała te 40 milionów, to kupiłaby Ronalda dla polskiej reprezentacji Za to między innymi lubię tę rozgłośnię, ma tak błyskotliwych słuchaczy A ja, to bym sobie dokupiła te nieszczęsne 35 arów, które z nami sąsiaduje...
Nie ma problemu, mogę sie zaopiekować tym, co Ci się nie zmieści w samochodzie Nie dziękuj, nie ma za co
Dzisiaj rano w Trójce jedna słuchaczka powiedziała, że gdyby wygrała te 40 milionów, to kupiłaby Ronalda dla polskiej reprezentacji Za to między innymi lubię tę rozgłośnię, ma tak błyskotliwych słuchaczy A ja, to bym sobie dokupiła te nieszczęsne 35 arów, które z nami sąsiaduje...
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
Twoj ogrod
Bardzo ladnia zaaranzowany Twoj ogrodek . Jezeli moge cos podpowiedziec -
obrzeze trawnika obsadzaj funkiami lub jaskrawymi kwiatami letnimi / to tylko
sugestia /.
Pozdrawiam.
obrzeze trawnika obsadzaj funkiami lub jaskrawymi kwiatami letnimi / to tylko
sugestia /.
Pozdrawiam.
- Katarynka
- 500p
- Od: 1 kwie 2009, o 14:57
Gosia! Chyba też chcę do takiej szkółki!! Fajnie byłoby móc wybrać sobie co się chce za "gratis", no i oczywiście ile się chce... ha, ha... marzenia ściętej głowy!
U mnie wczoraj troszkę popadało, ale strasznie zimno dziś...
U mnie wczoraj troszkę popadało, ale strasznie zimno dziś...
Katarzyna, zapraszam
Gośka te Twoje modrzewiowe kulki cudo, ja wczoraj zauważyłam na moim przędziorka chyba(zrobiłam dzisiaj oprysk)
Kochane koleżanki z południa odpaliłyście już ogrzewanie. U mnie tak zimno, że chodzi już kilka dni.
I znowu zaczną się te rachunki
Kochane koleżanki z południa odpaliłyście już ogrzewanie. U mnie tak zimno, że chodzi już kilka dni.
I znowu zaczną się te rachunki
Aśka
Zapraszam
Zapraszam