Moja skromna kolekcja
- ogrodniczka01
- 1000p
- Od: 18 lip 2009, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- m@jk@
- 500p
- Od: 9 wrz 2009, o 03:23
- Kontakt:
APe miło Cię u mnie gościć a łabędzia właśnie widziałam u Ciebie i też tak sobie pomyślałam że mamy takie same
pozdrawiam
pozdrawiam
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
- m@jk@
- 500p
- Kontakt:
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Prześliczne nowości!
A zamiokulkas ma bardzo ładną osłonkę.
A zamiokulkas ma bardzo ładną osłonkę.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- m@jk@
- 500p
- Kontakt:
dziękuję i troszkę z niej wystaje bo na dole jest węższa i się nie zmieścił, a przesadzać go nie chcę.
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie
- ogrodniczka01
- 1000p
- Od: 18 lip 2009, o 11:45
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- pingu
- 1000p
- Od: 23 maja 2009, o 22:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne nowości. Kalanchoe super.
Zaczyna mnie dopadać choroba na kalanchoe, ale nie wiem czy pozwolić się jej rozwinąć, bo coś mi powtarzanie kwitnienia u nich nie za bardzo idzie
Zaczyna mnie dopadać choroba na kalanchoe, ale nie wiem czy pozwolić się jej rozwinąć, bo coś mi powtarzanie kwitnienia u nich nie za bardzo idzie
Patrycja Moje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
- m@jk@
- 500p
- Kontakt:
Dziękuję wszystkim
Ogrodniczka01 dzięki, jakoś nie miałam co do niej przekonania, ale z racji niskiej ceny i tego, że była ostatnia jednak się zdecydowałam, a potem okazało się że Zamioculcas z niej wystaje...
Aniu to od Was zaraziłam się tymi zakupami :PP jak widzę, że ciągle ktoś ma coś nowego to aż kusi
Edyta74 nie chciałabyś wiedzieć ile czasu spędziłam na zastanawianiu się który kolorek wybrać spośród tylu pięknych!
Pingu ja tą chorobą na kalanchoe zaraziłam się od Forumowiczów i to jest moje pierwsze
Ogrodniczka01 dzięki, jakoś nie miałam co do niej przekonania, ale z racji niskiej ceny i tego, że była ostatnia jednak się zdecydowałam, a potem okazało się że Zamioculcas z niej wystaje...
Aniu to od Was zaraziłam się tymi zakupami :PP jak widzę, że ciągle ktoś ma coś nowego to aż kusi
Edyta74 nie chciałabyś wiedzieć ile czasu spędziłam na zastanawianiu się który kolorek wybrać spośród tylu pięknych!
Pingu ja tą chorobą na kalanchoe zaraziłam się od Forumowiczów i to jest moje pierwsze
Zapraszam do mnie
Zapraszam do mnie