Asiu Alto jest raczej tym z mniejszych bernów, w kłębie jak był ostatnio mierzony ma 66 cm a waży o zgrozo 42 kg (futro ratuje z wyglądu), tyle że on uparty niejadek, potrafi na drugi dzień dopiero miskę zjeść jak mu nie podchodzi, a ja przy nim zawału dostanę bojąc sie zę to medyczne i co chwile mu robiąc badaniaJeanne pisze: I jestem pełna podziwu dla Ciebie - na 90 cm z Altusiem, który przecież sporo większy od mojego futra
W.o. Psach cz.8 (2009.09 - 2011.02)
- Hekate
- 200p
- Od: 23 lip 2009, o 16:15
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ania
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu, ile ja bym dała żeby Kenzo był niejadkiem my z kolei musimy go ciągle odchudzać bo zje wszystko co mu się da (lub co sam znajdzie ), teraz już dostaje karmę dla seniorów która jest mniej kaloryczna, więc jakos wagę trzyma poniżej 40 kg, ale i tak idealnie by było jakby ważył ok 35
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
Mój Rock też tak sobie sypiał, w nosem w łapkach
A co do obżartusów i niejadków to Layla jest strasznym żarłokiem, a Rocky mniej więcej do 8 - 9 roku życia jadł co trzeci dzień, ja cudowałam - karmiłam z ręki, gotowałam budyń, i inne cuda wianki, mimo, że pies czuł się doskonale i był pełen życia - ale takiego miałam świra na jego punkcie. A potem jak się rozsmakował w jedzeniu to trzeba było ograniczać. Z Layla już tak nie świrowałam, za to mój mąż świruje i marwi się jej głodem, mimo, że sunia ma pełne boczki.
A co do obżartusów i niejadków to Layla jest strasznym żarłokiem, a Rocky mniej więcej do 8 - 9 roku życia jadł co trzeci dzień, ja cudowałam - karmiłam z ręki, gotowałam budyń, i inne cuda wianki, mimo, że pies czuł się doskonale i był pełen życia - ale takiego miałam świra na jego punkcie. A potem jak się rozsmakował w jedzeniu to trzeba było ograniczać. Z Layla już tak nie świrowałam, za to mój mąż świruje i marwi się jej głodem, mimo, że sunia ma pełne boczki.
Witam, razem z koleżankami zajmujemy się kotami ze schroniska w Katowicach na ul Milowickiej 1B.
Prowadzimy też stronę internetową www.niekochane.org.
Tesco oglosilo konkurs.
Do wygrania jest karma dla schroniska o lacznej wartosci 10 000. Wygrywa 5 schronisk.
Pomózcie nam pomagac, zaglosujcie na schronisko w Katowicach.
każdy glos sie liczy. - Jestesmy na 9 miejscu. Glosowanie trwa do 7.10.2009.,
http://www.tesco.pl/konkursy/schroniska/index.php
dziekuje !
Prowadzimy też stronę internetową www.niekochane.org.
Tesco oglosilo konkurs.
Do wygrania jest karma dla schroniska o lacznej wartosci 10 000. Wygrywa 5 schronisk.
Pomózcie nam pomagac, zaglosujcie na schronisko w Katowicach.
każdy glos sie liczy. - Jestesmy na 9 miejscu. Glosowanie trwa do 7.10.2009.,
http://www.tesco.pl/konkursy/schroniska/index.php
dziekuje !
- iwonaxp
- 1000p
- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
a ja mam takie pytanie mam sunię pekińczyka trzy letnią .Do tej pory nie miała młodych , bo nie staraliśmy się .Miała być kryta w zeszłym roku ale za nim do tego doszło miała wypadek w wyniku czego doznała dwukrotnego złamania miednicy .Teraz jest wszystko OK .Czy nie za późno na krycie ? mówią, że powinno się kryć do trzeciego roku życia .Zapytam o to weterynarz ale nie wiem kiedy się wybiorę .Może wy szybciej mi dacie odpowiedź
- Rodusik
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 sty 2009, o 10:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pozdrawiam, Mariola
Ogród Rodusika
Ogród Rodusika