U Aneci.
- Haim
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 cze 2009, o 01:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: U Aneci.
Anetko, cieszę się, że roślinki dotarły w dobrym stanie
żałuję, że nie włożyłam Ci pokrzywek, bo widzę, że również Ci się podobają.
Najwyżej na wiosnę prześlę
Kroon będzie kwitł musi mieć wyjątkowo dobrze u Ciebie, no i gratuluję pędu u kliwii, moja cały czas wypuszcza liście a kwitnienia brak
Kapturnica superrr
No i paczuszka od Zeberki ogromniasta, mam nadzieję, że uda się uratować większość roślinek
Pozdrawiam cieplutko
żałuję, że nie włożyłam Ci pokrzywek, bo widzę, że również Ci się podobają.
Najwyżej na wiosnę prześlę
Kroon będzie kwitł musi mieć wyjątkowo dobrze u Ciebie, no i gratuluję pędu u kliwii, moja cały czas wypuszcza liście a kwitnienia brak
Kapturnica superrr
No i paczuszka od Zeberki ogromniasta, mam nadzieję, że uda się uratować większość roślinek
Pozdrawiam cieplutko
- zeberka4
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
Hej kochana! Zajrzałam jak prosiłas i podsyłam ci nazwy kwiatków które dostałas ode mnie, jak tak ogladałam to faktycznie nie doszły w idealnym stanie a szkoda. Zebym wiedziała to dołozyłabym ci takze coleuski...
Więc tak bulwa że tak powiem która jest bez listków to eszeweria,niestety nie miałam dla nie dobrych warunków i była za długo na dworze i w złym miejscu dlatego zrzucała listki ,podarowałam ci ja z mysla ze moze ty ja doprowadzisz do porządku jak ja wysyłałam miała jeszcze listeczki bo ja jakis czas temu chciałam ja wyrzucic, mozesz zajrzec do galerii gdzies jest w całej okazałości z kwiatkami kupowałam ja chyba przed latem.
Inne to:
kalizja-mini trzykrtoka jak ja mówię
kalanchoe
skretniczek ale to juz wiesz
gruboszek
trzykrtoka zielona
zielistka
begonki
reo ( lub trzykrtoka bo sama juz nie wiem ,wyglada podobnie)
aeonium
epipremnum
Jak cos jeszcze bedzie to pisz zidentyfikuję,tymczasem niebawem zapraszam do mnie bo szykuja sie nowości!
Więc tak bulwa że tak powiem która jest bez listków to eszeweria,niestety nie miałam dla nie dobrych warunków i była za długo na dworze i w złym miejscu dlatego zrzucała listki ,podarowałam ci ja z mysla ze moze ty ja doprowadzisz do porządku jak ja wysyłałam miała jeszcze listeczki bo ja jakis czas temu chciałam ja wyrzucic, mozesz zajrzec do galerii gdzies jest w całej okazałości z kwiatkami kupowałam ja chyba przed latem.
Inne to:
kalizja-mini trzykrtoka jak ja mówię
kalanchoe
skretniczek ale to juz wiesz
gruboszek
trzykrtoka zielona
zielistka
begonki
reo ( lub trzykrtoka bo sama juz nie wiem ,wyglada podobnie)
aeonium
epipremnum
Jak cos jeszcze bedzie to pisz zidentyfikuję,tymczasem niebawem zapraszam do mnie bo szykuja sie nowości!
- Anetta
- 1000p
- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziękuję Wam Zeberko i Asiu !!!!!!!
Paczusie od Was i tak były wspaniałe a koleuski jak tylko dostanę nasionka to wysieję na wiosnę :P w ogóle planów mam dużo bo i mimozę, pasiflorę (inną niż błękitna), rosiczkę lub dzbanecznika może jeszcze cos egzotycznego ale wszystko zależy od dostępności. Jak się uda to dopiero będę mogła się wymieniać z Wami
Zeberko super jest to aeonium i eszeweria nawet nie sądziłam że nie kwitnące mogą być takie śliczne żeby tylko się przyjęły :P
Paczusie od Was i tak były wspaniałe a koleuski jak tylko dostanę nasionka to wysieję na wiosnę :P w ogóle planów mam dużo bo i mimozę, pasiflorę (inną niż błękitna), rosiczkę lub dzbanecznika może jeszcze cos egzotycznego ale wszystko zależy od dostępności. Jak się uda to dopiero będę mogła się wymieniać z Wami
Zeberko super jest to aeonium i eszeweria nawet nie sądziłam że nie kwitnące mogą być takie śliczne żeby tylko się przyjęły :P
- ogrodniczka01
- 1000p
- Od: 18 lip 2009, o 11:45
Ładna :eek:
Trzymam kciuki aby były nasionka
Trzymam kciuki aby były nasionka
- Anetta
- 1000p
Dziękuję Ci bardzo ogrodniczko!
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Gratuluję owocnego zapylenia
Bardzo ładnie to wygląda na zdjęciu 8)
Bardzo ładnie to wygląda na zdjęciu 8)
- Anetta
- 1000p
Aniu buźka dla Ciebie A wiesz pewnie Ty tak możesz zrobić z klonikami jak Ci kwitną jeżeli chcesz nasionka.
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Anetko dziękuję
Kloniki miały nasionka....
dużo ich było ale po wniesieniu do domu prawie wszystkie opadły zostały się tylko dwa i jak na razie się trzymają
Kloniki miały nasionka....
dużo ich było ale po wniesieniu do domu prawie wszystkie opadły zostały się tylko dwa i jak na razie się trzymają
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Anetko owoc już masz, a za nasionka i ja chętnie kciuki potrzymam.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Witaj ładne zieloności sobie pooglądałam
- Kasia.N
- 1000p
- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ooo, gratuluję owocnego zapylania! Ja u siebie tylko podziwiałam, o zapylaniu zapomniałam ;)
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe