Ogród Gośki

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 20:11
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród Gośki

Post »

Agnieś pisze:ach te zupki, kaszki, jogurcik na żakiecie ;:6

a teraz zadanie domowe, wyklejanki, wycinanki

mimo wszystko fajne klimaty :D

:;230 Noooooo :-)

I składki, składki, i jeszcze raz składki, na rytmikę, Radę Rodziców, Teatrzyk....

Gosia, to pozwól Karolkowi samodzielnie się obsługiwać :-) A potem całą kuchnię szlauchem, i spokój :;230 Ja mam takie zdjęcie Anki, jak zajadała spaghetti łapkami, chociaż ona wtedy oczywiście była starsza, prawie dwa lata miała - ale i tak było na co popatrzeć :-)
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p
Od: 19 wrz 2007, o 23:19

Post »

Powoli moje pociechy zaczynają się same obsługiwać. Na początek zajadają się chrupkami kukurydzianymi, z których robią sobie zapasy na koszulkach, na szyi...no i wszędzie tam gdzie się przylepią :lol: Nie wspominam o śliniakach, bo one idę na pierwszy rzut do buźki jako przegryzka.
na razie do umycia szlauchem po karmieniu nadaje się tylko mama, dzieci i stoliki do karmienia. Nie mają jeszcze takiego zasiegu w pluciu, żeby objąć całą kuchnię :lol:

A teraz parę widoczków.
Tak było jeszcze we wtorek...

NIE BĘDZIE WIDOCZKÓW!!!! Mój fotosik dalej nie działa :(
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Awatar użytkownika
Dorota-C
500p
500p
Od: 25 wrz 2007, o 21:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Gosiu u mnie też nie działa.Spróbuj przez Imageshack - mnie się udało :)
"Wszędzie kwitną kwiaty dla tego, kto chce je dostrzec."
Storczyki i ogródekDorotki
Doniczkowe
Awatar użytkownika
dominikams
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2008, o 10:48

Post »

Oj pyszności dla dzieciaków szykujesz, Gosiu :D Powiem ci, że uwielbiam takie zupki dla maluchów (no dla tych starszych już) :oops: Lubię też kaszki i przeciery owocowe -mniam!!!!! :twisted:
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p

Post »

No to jeszcze jedna próba...
Tak było we wtorek :wink:
Obrazek

Tak jest dzisiaj
Obrazek
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Awatar użytkownika
dez_old1
1000p
1000p
Od: 10 maja 2009, o 08:19
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Gosia - jakoś mało śniegu u Ciebie i sumak w dobrej kondycji bo mój leży jak chłop po udanej imprezie :lol:
No a takich wrażeń z dzieciaczkami to zazdroszczę - żeby moje miały o kilka lat mniej :wink:
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p

Post »

Agnieszko śniegu ubywa w zastraszającym tempie, przestało sypać i niknie w oczach :lol:

Może za parę lat też będę z uciechą wspominać te chwile. na razie do obiadku szykuję się jak do bitwy 8)
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Awatar użytkownika
Ania.1
500p
500p
Od: 15 kwie 2009, o 17:53

Post »

Gosiu Witaj ;:6 to zdjęcie z wtorku dużo ładniejsze :lol: :wink:
Na jak długo wyjeżdżasz? :(

Życzę ciepełka i ;:3
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2009, o 14:41

Post »

Widzę, że u Ciebie śniegu tyle, co i u mnie... bezpieczne ilości :wink:
A po tej nagłej zimie pojedziesz sobie... w cieplejsze rejony... częściowo :lol:
dawidbanan
---
Od: 29 cze 2009, o 13:22

Post »

Gosiu, ja schowam się w torbie to się z Tobą zabiorę...A i wezmę mojego pieska Psotkę bo ona chce znaleźć sobie jakiegoś egzotycznego chłopaka ;:113 ;:112
Awatar użytkownika
100krotka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2008, o 20:11

Post »

g.kiecko pisze: na razie do obiadku szykuję się jak do bitwy 8)
Nie chcę Cię załamywać, ale ja też :? Najgorsze są te niespodzianki, kiedy sie dowiadujesz, że to, co wczoraj potomstwo pochłaniało w ekspresowym tempie, dzisiaj jest niejadalne. Wczoraj zrobiłam na kolacje mrożoną pizzę, którą miałyśmy zjeść z mamą, która została u mnie na noc. Pizza byłą z mozzarellą i szpinakiem, czyli generalnie trująca / niekoszerna / niejadalna(według moich dzieci) Okazało się, że moja średnia córka nagle zapałała miłością do szpinaku i połowę nam pochłonęła :shock:

A na zdrowie, na zdrowie :-)

Dzisiaj za to na obiad zaserwowałam klopsiki z kaszą, przy czym okazało się, że:

- najstarsza w zasadzie zje, ale wolałaby z gryczaną
- średnia nie cierpi kaszy, oczywiscie dla mnie sie poswięci, choć ją skręca - po czym wołała dwie dokładki
- najmłodsza stwierdziła, że zje samo mieso bo kasza jest bleeeeee, i rzecz potwierdziła spontanicznym rzutem o glebę, po czym zażądała ogórka kiszonego. Kaszę zjadła, ogórka zostawiła.

Ty wiesz co, to ja już bym wolała te papki :;230
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2009, o 14:41

Post »

:lol: :lol: :lol: bosssskie...
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p

Post »

A u mnie dziś piękne słoneczko, po śniegu nie zostało już śladu ;:2

Mam nadzieję, że nie natknę się na ten śnieg w Londynie, a tym bardziej w Hiszpanii :D Podobno w ubiegły wtorek w rejonie, gdzie ja będę było 32 stopnie :P No po prostu marzenie!!!! 8) 8) 8)
Przez 18 dni, począwszy od przyszłego piątku, liczę, że zapomnę o gustach kulinarnych mojej trójki, a raczej czwórki - bo sama nie wiem czy czasem najstarszy - czyli M, nie jest najbardziej wybredny :lol:

Agnieszko, słodkie to wybrzydzanie Twoich pociech :P ... ale chyba nie na moje nerwy :?
Faktycznie, starszy Dawid potrafi niespodziewane oświadczyć, że to co wczoraj mu smakowało dziś staje się potrawą wręcz niejadalną i "... on jej nigdy naprawdę nie lubiał" :P Wtedy ratuję się zawsze niezawodnymi sandwichami lub wysyłam go na obiad do - też niezawodnej babci :wink:

Dawidku, pakuj się, "zachipuj" Psotkę i w drogę!!!

ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”