Ogródek mój i moich rodziców - Tulipan998 cz.2
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek mój i moich rodziców - Tulipan998 cz.2
Witaj
Kiedy zobaczymy jakieś fotki Ja dziś u siebie dodałem, więc teraz Twoja kolej :P
Miłego wieczorku ;:6
Kiedy zobaczymy jakieś fotki Ja dziś u siebie dodałem, więc teraz Twoja kolej :P
Miłego wieczorku ;:6
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witajcie kochani .
Kupiłem 9 róż i dojechałem do 34 .
Wybaczcie ale wczoraj pożyczyłem koledze aparat i mam odzyskać dzisiaj po południu... .
Pozdrówki
Kupiłem 9 róż i dojechałem do 34 .
Wybaczcie ale wczoraj pożyczyłem koledze aparat i mam odzyskać dzisiaj po południu... .
Pozdrówki
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Witaj Arturku ,Twoja różana kolekcja zwiększa się w ekspresowym tempie, z niecierpliwością czkam lata, aby je podziwiać pięknie kwitnące
-
- ---
Witaj Arturze
Kiedy zobaczymy jakieś fotki
3-maj się
Kiedy zobaczymy jakieś fotki
3-maj się
-
- ---
Artur, dlaczego nic nie piszesz
- Tulipan998
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witajcie
Agness - Dzięki , ja tez nie mogę się doczekać , choruję jeszcze na taka szczepioną na pniu , płaczącą z maluśkimi ciemno-rózowymi kwiatkami , widziałem w szkółce 25 zł i tak sie zastanawiam.. .
Dawid -
Dużo sprawdzianów miałem , no i te praktyki.. Wydzierałem z tatą wielką starą tuje i poszerzałem rabatkę no i posadziłem 34 różę.. Moze jutro juz cos sfocę i zapisze sobie zaraz na karteczce , chociaż wyrzuciłem ostatnie jednoroczne i nie ma co.. , no moze patyki nowych rózyc i troche bylinek .
Skalniak zdewastowałem ostatnio troche , bo kamienie mi były potrzebne na rabatke , ale i tak był wcześniej o wiele za dużo kamienisty , dlatego musze poukładac kamienie od nowa , no i jeszcze na skalniaku wydrzeć pare aksamitek , bo zapomniałem..
Jutro musze też zabrać swoje , babci i ciotki chryzantemy 10 szt. i z tatą zawiesć na cmentarz..
Pozdrawiam
Agness - Dzięki , ja tez nie mogę się doczekać , choruję jeszcze na taka szczepioną na pniu , płaczącą z maluśkimi ciemno-rózowymi kwiatkami , widziałem w szkółce 25 zł i tak sie zastanawiam.. .
Dawid -
Dużo sprawdzianów miałem , no i te praktyki.. Wydzierałem z tatą wielką starą tuje i poszerzałem rabatkę no i posadziłem 34 różę.. Moze jutro juz cos sfocę i zapisze sobie zaraz na karteczce , chociaż wyrzuciłem ostatnie jednoroczne i nie ma co.. , no moze patyki nowych rózyc i troche bylinek .
Skalniak zdewastowałem ostatnio troche , bo kamienie mi były potrzebne na rabatke , ale i tak był wcześniej o wiele za dużo kamienisty , dlatego musze poukładac kamienie od nowa , no i jeszcze na skalniaku wydrzeć pare aksamitek , bo zapomniałem..
Jutro musze też zabrać swoje , babci i ciotki chryzantemy 10 szt. i z tatą zawiesć na cmentarz..
Pozdrawiam
- Tulipan998
- Kontakt:
A no i jutro o 09:08 rano , minie rok jak jestem na forum
Artur jutro będę w Sokołowie kilka godzin... jest coś w szkółkach? jezdzic i szukac? czy isc do kawiarni z ksiażką na dobra kawe?
poradz cos...
poradz cos...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- Tulipan998
- Kontakt:
Oj witaj , jaka szkoda , ze juz wczoraj nie weszłem na swój wątek.. .liska pisze:Artur jutro będę w Sokołowie kilka godzin... jest coś w szkółkach? jezdzic i szukac? czy isc do kawiarni z ksiażką na dobra kawe?
poradz cos...
Nie wiem co ci poradzić... , różyska są , różne odmiany i zwykłe i bardziej wyszukanych pare , westerland , chopin , rumba , nina weilbul , fresia , monica , casanova jakaś prawie czarna rabatówka na l.. i dosyc duzo innych 4 /5 zł , na kiju szczepoinych dużo , płaczące z drobnymi kwiatuszkami , wielkokwiatowe , rabatowe 18 / 20 / 22 / 25 zł . Azalii dużo , ale raczej takich wyszukanych nie ma , iglaków duzo , ale ja nie mam na nie juz miejsca wiec nie zwracam na nie za bardzo uwagi... , ale pamiętam fajne jodełki na pniach , takiego jałowca ze złotymi głami , który ledwie odrasta od ziemi , a płoży sie bardzo , we wrześniu było sporo wrzosów , rózne odmiany . Bo ja wiem co tam jeszcze.. Rh też były rózne , ale ogromu odmian nie ma .
Ale jak jestes kilka godzin to ja bym sie rozglądnoł , moze cos dla siebie znajdziesz.. .
Ja zaraz jadę na cmentarz.. , ale cos niewyrażny jestem ..
Pozdrawiam :P
Dzięki ... dopiero wyjezdzam... to będę szukac szkolek
Milego dnia...
po powrocie z cmentarza wypij cieplą herbetke.. szkoda zdrowia...
Milego dnia...
po powrocie z cmentarza wypij cieplą herbetke.. szkoda zdrowia...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- Tulipan998
- Kontakt:
Szkoda , że miałem wyjazd , no ale wkoncu Wszystkich Świetych i trzeba zadbać o groby , zeszło nam troche... , przemarzłem... , później jeszcze miałem robotę z tatą u ciotki na polu , poskładac chustawkę Auchanową... No i sie załatwiłem.. Ale tak źle nie jest.. .liska pisze: po powrocie z cmentarza wypij cieplą herbetke.. szkoda zdrowia...
Szkoda , bo mógłbym w tedy jeśli Byś chciała pojeździc po szkółkach razem z Tobą :P i miałbym okazje spotkać sie w końcu z forumkiem :P .
A teraz aspirynka i pod kołderkę .
Koniecznie!Tulipan998 pisze:
A teraz aspirynka i pod kołderkę .
Artur... może jeszcze będzie okazja
Niestety szkółki nie znalazłam Pytałam ludzi ale każdy wzruszał ramionami.. Jedna babka mi powiedziała, ze moze w Trzebusce jest? No i zaoszczedzilam troche grosza... nic nie kupilam
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Artur czy Ty jeszcze chcesz tę daturę.
Nie wybierasz sie w najblizszym czasie do Rzeszowa samochodem?
Ja wiozłam 4 osoby i bagażnik miałam cały załadowany gitarami i piecami wiec nie mialam jak zabrac...
Nie wybierasz sie w najblizszym czasie do Rzeszowa samochodem?
Ja wiozłam 4 osoby i bagażnik miałam cały załadowany gitarami i piecami wiec nie mialam jak zabrac...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski