Galeria kwiatków zeberki4
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Galeria kwiatków zeberki4
ale sliczności dostałaś niech pięknie ci rosną i ciszą nasze oczka
- ewasz29
- Od: 23 mar 2009, o 09:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Z chęcią pooglądałam twoje nowe kaktusiki ,bo sama też ostatnio złapałam bakcyla kaktusowego i w sumie częściej chyba siedzę w dziale kaktusowym i z wypiekami oglądam jakie tam cudeńka pokazują
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Brawo, brawo, śliczne maluszki.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Nowości śliczniutkie wszystkie..
- zeberka4
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
dziękuję za Wasze miłe słowa, ja tak jak i wy ciesze oko z kazdego nowego nabytku. Niestety zaczął sie czas wyzbywania tego co niepotrzebne żeby było miejsce na nowe
Na sprzedaż mam troche roslinek są w nich także kolorowe coleuski,fiołeczki,kalanchoe,bluszczyk z białym środkiem i inne,
Ostatnio córka ma marzenie zeby założyć sobie akwarium roslinne-holenderskie i troche ją to kosztuje więc postanawiam się dołożyc dlatego pieniadze ze sprzedanych roslinek przenacze na akwarium.
Co do moich zwierzaczków niestety nie mam dobrych fotek Zefirka które obiecała 2iza
ale na pociechę wstawiam fotkę mojego ulubieńca, fałszywego który wyznaję te słowa: Dla jedzenia zrobię wszystko
Musze troszkę poudzielać sie na forum gdy mam czas bo w tygodniu wpadam dosłownie na chwilkę.
Na sprzedaż mam troche roslinek są w nich także kolorowe coleuski,fiołeczki,kalanchoe,bluszczyk z białym środkiem i inne,
Ostatnio córka ma marzenie zeby założyć sobie akwarium roslinne-holenderskie i troche ją to kosztuje więc postanawiam się dołożyc dlatego pieniadze ze sprzedanych roslinek przenacze na akwarium.
Co do moich zwierzaczków niestety nie mam dobrych fotek Zefirka które obiecała 2iza
ale na pociechę wstawiam fotkę mojego ulubieńca, fałszywego który wyznaję te słowa: Dla jedzenia zrobię wszystko
Musze troszkę poudzielać sie na forum gdy mam czas bo w tygodniu wpadam dosłownie na chwilkę.
- 2iza
- 1000p
- Od: 15 mar 2009, o 13:27
Ale cudne oczka Jak kot ze shreka hehe Śliczna psinka ! A ja poczekam na foto ZEFIRKA ,nie muszą być dobre ważne ,żeby były . Nie spiesz się czasu mam sporo
- m@jk@
- 500p
- Od: 9 wrz 2009, o 03:23
- Kontakt:
Zeberko oszałamiające przedszkole!!! niezły zestaw
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba
Zapraszam do mnie
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba
Zapraszam do mnie
- koniczynka
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- zeberka4
Przytulasek z niego tylko wtedy gdy coś mam do jedzenia On prawdę mówiąc jest taki fałszywy.......... :D Robi ładną minke żeby tylko coś wyprosić ode mnie
- ogrodniczka01
- 1000p
- Od: 18 lip 2009, o 11:45
o jak dużo nowości u Ciebie :P
Widzę, że masz już spora kolekcję
Widzę, że masz już spora kolekcję
- zeberka4
Dziekuje za Wasze miłe słowa,osoby które sa zainteresowane kupnem niektórych moich roślin zapraszam do działu ogłoszenia,będę dodawała zdjęcia roślin które chce sprzedać