W moim ogrodzie ..
Trochę ognistości
Dziękuję Chciałabym pokazać trochę ognistości z ogródka . Bardzoo lubię te kolory , są takie ciepłe i wprawiają w dobry nastrój
Serdecznie pozdrawiam
Serdecznie pozdrawiam
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pieknych liliowcow
Ja tez jestem milosniczka liliowcow - niestety malo ich sfotografowalam. Twoje wgladaja wspaniale. Musze berdziej
zadbac o swoje.
Pozdrawiam goryczka.
zadbac o swoje.
Pozdrawiam goryczka.
Re: W moim ogrodzie ..
- agaM
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 kwie 2008, o 19:29
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
śliczne wspomnienie lata piękne kwiaty.. i ich zdjęcia.. ciekawi mnie jakim aparatem je robiłaś? zajmujesz sie profesjonalnie fotografowaniem? bo zdj. super. te pierwsze szczegónie, żółty kwiatek na czarnym tle.. jak je zrobiłaś?
Dorotuu, wspaniałe liliowce.Szkoda,że tak krótko zdobią nasze ogrody.
Ja także zachorowałam w tym roku na te rośliny , trochę nakupowałam.Ale nowe odmiany, ranyyyy...to rujnacja dla kieszeni. Warto tutaj, na forum obserwować oferty sprzedaży i wymiany.Jest dużo taniej a odmiany równie ładne.
Przesyłam słoneczko
Ja także zachorowałam w tym roku na te rośliny , trochę nakupowałam.Ale nowe odmiany, ranyyyy...to rujnacja dla kieszeni. Warto tutaj, na forum obserwować oferty sprzedaży i wymiany.Jest dużo taniej a odmiany równie ładne.
Przesyłam słoneczko
Agnieszkodziękuję za miłe słowa , nie zajmuję się profesjonalnie fotografią ,tylko mam bzika na punkcie fotografowania szczególnie kwiatków . To zwykła cyfrowka ale bardzo się cieszę że ją mam A żółty kwiatek słoneczniczek zrobiłam nocą Robię setki fotek prawie kazdemu kwiatkowi i też jest moja druga mania , pierwsza to kwiatki Polu Na liliowcową chorobę można zachorować prawda ? Tyle jest pięknych kolorów i kształtów , tez w tym roku zakupiłam trochę i nie mogę się doczekac jak zaczną kwitnąć Dziękuję za odwiedzinki i serdecznie pozdrawiam Dorota
- agaM
- Od: 23 kwie 2008, o 19:29
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
zwykła cyfrówka aż trudno uwierzyć, podasz mi jej nazwę na prv?
a choroba liliowcowa ;) boję się że i mnie weźmie abym tylko trochę miejsca dla nich zorganizowała.. ;)
a choroba liliowcowa ;) boję się że i mnie weźmie abym tylko trochę miejsca dla nich zorganizowała.. ;)
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Stweory - cudne!!!
Czy wszystkie sfociłaś w Twoim ogrodzie? sowę też? I to w biały dzień, zawsze myślałam, że to nocne ptaszysko
A oczy to ma takie okrągłe i pomarańczowe, zupełnie jak mój kot.
Czy wszystkie sfociłaś w Twoim ogrodzie? sowę też? I to w biały dzień, zawsze myślałam, że to nocne ptaszysko
A oczy to ma takie okrągłe i pomarańczowe, zupełnie jak mój kot.