Kwiatki Pauzalki :)
- Pauzalka
- 500p
- Od: 15 wrz 2006, o 09:44
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kwiatki Pauzalki :)
Najwyższy czas nadszedł i na mnie Trochę się naoglądałam, więc wypada również pokazać coś swojego. Ponieważ ogród jest jeszcze niezorganizowany, ciągle coś przekopuję, przesadzam, dosadzam, przekładam... na razie przedstawiam pojedyncze sztuki. Mam skromną nadzieję, że się spodobają
CDN
CDN
Mój ogród.
Pauzalka
Pauzalka
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
Masz całkiem sporą kolekcję roślinek jak na początki jest nieźle pokaż nam większe fragmenty ogrodu.Piękne robisz zdjęcia:lol:
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
- Pauzalka
- 500p
Ostatni kwiatek to Gladiola, ale jeśli pytasz o konkretny kolor to nie mam pojęcia.Waleria pisze:Może wiesz, jak nazywa się ostatni kwiatek, bo takiego nie mam.
To nie jest jeszcze cała kolekcja, uwielbiam robić zdjęcia roślinek Cieszę sie, że się podobają, dziękujęWaleria pisze:Masz całkiem sporą kolekcję roślinek jak na początki jest nieźle pokaż nam większe fragmenty ogrodu.Piękne robisz zdjęcia:lol:.
Mój ogród.
Pauzalka
Pauzalka
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękne robisz zdjęcia, ja tak nie potrafię , te "oszronione" róże - cudo. A co to za kwiaty pod czerwona dalią, takie żółte z "włosami".
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- Pauzalka
- 500p
Te trojaczki to kwiaty kaktusa mojego męża. Jeśli dobrze powtórze to nazywa się Eriocactus leninghausii.kryska pisze:A co to za kwiaty pod czerwona dalią, takie żółte z "włosami".
Mój ogród.
Pauzalka
Pauzalka