Storczyki Pauli :)
- Wanda
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 29 mar 2008, o 11:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Storczyki Pauli :)
Paula, jeśli możesz, to zrób i wrzuć fotkę tego. Być może to wełnowce. One wyglądają, jak białe malutkie strzępki podobne do waty.
Wando już zmyłam wszystko
To takie podłużne biało szare jajeczka..... chyba przywlokłyśmy to z kwiaciarni, bo razem z mamą kupowałyśmy Dendrobium i u mamy też to jest
To takie podłużne biało szare jajeczka..... chyba przywlokłyśmy to z kwiaciarni, bo razem z mamą kupowałyśmy Dendrobium i u mamy też to jest
- Mala_MI
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
UUUU fatalnie
ale mam nadzieję, że pozbędziecie się tego paskudztwa i nie zaatakuje innych roślin! Trzymam kciuki. Dendrobia to słodkie rośliny, szkoda go.
ale mam nadzieję, że pozbędziecie się tego paskudztwa i nie zaatakuje innych roślin! Trzymam kciuki. Dendrobia to słodkie rośliny, szkoda go.
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
- agata0806
- 1000p
- Od: 11 lut 2009, o 14:12
Vanda przepiękna,mam identyczną
Za Cambriami natomiast nie przepadam a takiego Phalaenopsisa również miałam,śliczny..
Zakupy bardzo udane a Vandzia dużo kosztowała?
Za Cambriami natomiast nie przepadam a takiego Phalaenopsisa również miałam,śliczny..
Zakupy bardzo udane a Vandzia dużo kosztowała?
- Jorgosova
- 50p
- Od: 27 wrz 2009, o 23:33
no łeeee... ale poszalałyście (z mamą ). Super zakupy! Różnica w kolorach Vandy na zdjęciach jest ogromna Wydawałoby się, że wręcz kolor niebieski jest mniej przekłamany, a nie ten fiolet... Vanda jest piękna!
p.s. Paula, to teraz zasypianie z utkwionym wzrokiem w Vandę? ;) Jeśli mąż będzie chciał, żebyś na Niego spojrzała, to jakoś przy Vandzie musi zawisnąć ;) Będzie Vanda i Banda :P
p.s. Paula, to teraz zasypianie z utkwionym wzrokiem w Vandę? ;) Jeśli mąż będzie chciał, żebyś na Niego spojrzała, to jakoś przy Vandzie musi zawisnąć ;) Będzie Vanda i Banda :P
Jorgasova no właśnie, jakieś dziwne te kolory wyszły, postaram się zrobić jutro fotkę w dzień, bo Vanda już wisi na swoim miejscu... co do Męża, to nie ma żadnych szans przy Vandzie
Tak mnie kusi, żeby po jeszcze jedną pojechać...
Tak mnie kusi, żeby po jeszcze jedną pojechać...
- -ewelina-
- 500p
- Od: 14 sie 2007, o 23:14
Wiesz, ja się wcale nie dziwiępaula_ pisze: Tak mnie kusi, żeby po jeszcze jedną pojechać...
Vanda piękna, cena również , a jeśli w dalszym ciągu się zastanawiasz, to coś Ci pokażę: Mam i ja
Pozdrawiam,
Ewelina
- Jorgosova
- 50p
- Od: 27 wrz 2009, o 23:33
były jeszcze jakieś inne kolory Vand? na przykład żółte, pomarańczowe, białe...
Tak się zastanawiam nad podróżą do Poznania... hmmm... mocno mnie nikt nie musi naciskać... No to jak? Jakie tam jeszcze były Vandziory?
A Ty, Ewelinko, dobij nas! Tak! Dobij... i dalej pokazuj swoje śliczności! Wiesz coooo... jesteś bez-względ-na! Serca nie masz kobieto?! dodałabym pod Twoim zdjęciem: HIPNOTYZUJ MNIE! HIPNOTYZUJ... jak w tej piosence.
poza tym - ta godzina... co ja tu jeszcze robię?! ło matko! a rano wstaję do pracy... za chwilkę idę w cieplutkie nogi Jeszcze-Nie-Wiszącego-Wśród-Vand
Tak się zastanawiam nad podróżą do Poznania... hmmm... mocno mnie nikt nie musi naciskać... No to jak? Jakie tam jeszcze były Vandziory?
A Ty, Ewelinko, dobij nas! Tak! Dobij... i dalej pokazuj swoje śliczności! Wiesz coooo... jesteś bez-względ-na! Serca nie masz kobieto?! dodałabym pod Twoim zdjęciem: HIPNOTYZUJ MNIE! HIPNOTYZUJ... jak w tej piosence.
poza tym - ta godzina... co ja tu jeszcze robię?! ło matko! a rano wstaję do pracy... za chwilkę idę w cieplutkie nogi Jeszcze-Nie-Wiszącego-Wśród-Vand
-
- Od: 27 paź 2009, o 23:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Paula. Te wandy są po prostu cuuudne. Jak ja bym chciała aby chociaż jedna mi kwitła. I ten Phalaenopsis też piękny.
- -ewelina-
- 500p
- Od: 14 sie 2007, o 23:14
Aniu, to ja Ci zaśpiewam - " To jeszcze nie koniec "
Żartuję ... zrobiłam edit
Pozdrawiam,
Ewelina
Żartuję ... zrobiłam edit
Pozdrawiam,
Ewelina