![Shocked :shock:](./images/smiles/icon_eek.gif)
![serduszko ;:167](./images/smiles/heart.gif)
Dorotko jak za takiego dużego benka to dużo nie kosztował.
Och kiedy mój taki będzie
![Rolling Eyes :roll:](./images/smiles/icon_rolleyes.gif)
Mirku u mnie sporadycznie się pokazują i jak widać ludzie je biorą bo wcale dużo nie kosztują a to super roślinki a jak się rozrosną to można powiedzieć drzewka.
A ten który Ci się podoba ma takie fajne faliste listki i jest ze mną od 2 lat
![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
Elciu ale Ci dobrze u mnie ani śladu po nich nie było ale nie miałam jak iść wcześniej bo do biedronki trochę mam a tym bardziej że jestem zaraz po chorobie to nie chciałam iść w deszcz tylko czekałam na M
![Wink :wink:](./images/smiles/icon_wink.gif)
Anetko mój biało-zielony poszedł w zapomnienie. Próbowałam go ukorzenić ale mi się nie udało
![Confused :?](./images/smiles/icon_confused.gif)
Dziękuję ale najpierw niech uda Ci się ukorzenić i niech się rozrośnie a potem pomyślimy o mnie.
Moniś jesteś Kochana i bardzo ale to bardzo Ci dziękuję
![kiss ;:196](./images/smiles/kiss.gif)
Marylko cieszę się że Tobie się udało upolować
![brawo ! ;:138](./images/smiles/clap.gif)
![Confused :?](./images/smiles/icon_confused.gif)
A z Alli na początku miałam problemy bo stał na podłodze z dala od okna i na początku ładni rósł a potem mizerniał w oczach więc przeniosłam na parapet i teraz super sobie radzi
Dziękuję za ukorzenienie
Edytko szkoda ale jakoś mi minęło to bo przeczytałam tyle miłych komplemencików i moje serduszko się raduje
Krysiu zaraz Ci napiszę a coś się stało
![Rolling Eyes :roll:](./images/smiles/icon_rolleyes.gif)
Kochani nawet nie wiecie ile radości mi sprawiacie....niezmiernie się cieszę za to że oferujecie mi ukorzenianie i wysłanie benków. Jesteście najwspanialsi pod słońcem.anetta pisze:Aniu widzisz Tobie biedr. nie potrzebna, benki same do Ciebie przyjdą :P
Dzięki Wam humorek mi się poprawił i cieszę się że poznałam takie sympatyczne osoby które mają dobre serduszko i chcą się dzielić swoimi roślinkami
Patrycjo dziękuję
![Embarassed :oops:](./images/smiles/icon_redface.gif)