Ogród piofigla cz1.
- piofigiel
- 1000p
- Od: 11 lis 2009, o 17:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ogród piofigla cz1.
Witam serdecznie, miałem już pięknie napisany wstęp, ale podczas ładowania zdjęć, wszystko mi znikło albo zniknęło. Ogrodem, zajmujemy się wspólnie z mamą, jego obszar to 33 ary, niestety nie z naszej winy nie jest w całości zagospodarowany.
Wiosną i latem, praca w ogrodzie, pochłania prawie cały czas wolny, jest to jednak wielka przyjemność.
Prezentuję kilka zdjęć, wykonanych dzisiaj, w następnych odsłonach będę chciał pokazać ogród, w piękniejszych dla niego porach roku.
[/ur] [url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4ee1c3fd999d2ace.html]
Pozdrawiam Tomek
Wiosną i latem, praca w ogrodzie, pochłania prawie cały czas wolny, jest to jednak wielka przyjemność.
Prezentuję kilka zdjęć, wykonanych dzisiaj, w następnych odsłonach będę chciał pokazać ogród, w piękniejszych dla niego porach roku.
[/ur] [url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4ee1c3fd999d2ace.html]
Pozdrawiam Tomek
- Waleria
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 sty 2007, o 11:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród piofigla cz1.
Witaj na najlepszym forum ogrodniczym!
I o tej porze roku ogród jest śliczny! Z niecierpliwością czekam na inne zdjęcia.
Napisz, jak długo gospodarujecie w tym ogrodzie, bo na pewno parę dobrych lat musiało upłynąć, żeby osiągnąć takie efekty. Wygląda mi na ogród z wieloletnią tradycją.
Napisz też, w jakiej okolicy jesteście.
Niezagospodarowany w całości!?? Ależ macie pole do popisu!
I o tej porze roku ogród jest śliczny! Z niecierpliwością czekam na inne zdjęcia.
Napisz, jak długo gospodarujecie w tym ogrodzie, bo na pewno parę dobrych lat musiało upłynąć, żeby osiągnąć takie efekty. Wygląda mi na ogród z wieloletnią tradycją.
Napisz też, w jakiej okolicy jesteście.
Niezagospodarowany w całości!?? Ależ macie pole do popisu!
Waleria
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
Witaj na forum
Ogród masz przecudowny
Będę wpadał tutaj tak często jak będę miał czas
3-maj się
Ogród masz przecudowny
Będę wpadał tutaj tak często jak będę miał czas
3-maj się
- ZENOBIUSZ
- Od: 2 sty 2008, o 07:00
Witaj na forum przedstawiasz bardzo ładnie urządzony ogród , z duża ilością okazałych iglaków które bardzo lubię . Są to drzewa która przez cały rok są ozdobą każdego ogrodu.
Pozdrawiam Zenek
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Pięęęęęknie ,czekamy na kolejne informacje i zdjęcia.
Uzupełnij swój profil choćby o region kraju w jakim znajduje się Wasz ogród.
Uzupełnij swój profil choćby o region kraju w jakim znajduje się Wasz ogród.
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Spacerując po Twoim ogrodzie, doszłam do wniosku, że zdecydowanie brak w moim iglaków.
Szczególnie ładnie wygląda ogród o tej porze roku.
U mnie szaro buro a tu zieleń, żółć, brąz. Po prostu pięknie - jesiennie.
Ale też ciekawa jestem jak wygląda w innych porach roku . Będą tu zaglądała, żeby się przekonać
Szczególnie ładnie wygląda ogród o tej porze roku.
U mnie szaro buro a tu zieleń, żółć, brąz. Po prostu pięknie - jesiennie.
Ale też ciekawa jestem jak wygląda w innych porach roku . Będą tu zaglądała, żeby się przekonać
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Cudny ogród no i tyle ziemi ,mnie choć jeszcze ze 5 arów by się przydało
- piofigiel
- 1000p
Witaj Waleria. Dziękuję za miłe słowa. Ogrodem na poważnie, zajmujemy się od 15 lat, ja rozpocząłem jakby od niechcenia a przeszło to w pasję.
Ogród nasz znajduje się w....
Krakowie, mieście które potrzebuje dużo zieleni, aby zrównoważyć swój okropny klimat.
Na razie zauważyłem, że interesujesz się ziołami, to bardzo ciekawe
Pozdrawiam.
Ogród nasz znajduje się w....
Krakowie, mieście które potrzebuje dużo zieleni, aby zrównoważyć swój okropny klimat.
Na razie zauważyłem, że interesujesz się ziołami, to bardzo ciekawe
Pozdrawiam.
- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
Witamy kolejnego Krakowiaka
Ogród jest naprawdę bardzo ładny i zadbany I taka mała prośba: czy mógłbyś wstawiać większe zdjęcia.... please.....
Ogród jest naprawdę bardzo ładny i zadbany I taka mała prośba: czy mógłbyś wstawiać większe zdjęcia.... please.....
- piofigiel
- 1000p
Witaj Geniu, odpowiadam Wam wszystkim z osobna, ale pracowałem w ogrodzie i nie było mnie kiedy pisaliście, dlatego nie mogłem odpowiadać na bieżąco. Miło mi, że Ci się podoba masz ogród, a u Ciebie no tam jest bajka, te kwiaty wspaniałe, lilie przecudowne, wszystko widać pod dobrą ręką. Kiedy skończę odpisywać, obejrzę co się da.
Trochę nie pojmuję, jak tu dalej będzie się poruszać, muszę obserwować Was. Jestem świeżym komputerowcem, internautą i forumowiczem.
Pozdrawiam
Trochę nie pojmuję, jak tu dalej będzie się poruszać, muszę obserwować Was. Jestem świeżym komputerowcem, internautą i forumowiczem.
Pozdrawiam
- piofigiel
- 1000p
No Kaszuby, kiedy się słyszy Kaszuby, to serce rośnie. Rudi Schubert ciągle o nich wspomina, tam musi być pięknie.
Dziękuje za przywitanie amba19, powiedz co to znaczy, większe zdjęcia, celowo zmniejszyłem, aby szybciej ładować oraz żeby nie zajmowały dużo miejsca. Myślałem że są jakieś ograniczenia.
Widziałem już co nieco, z Twoich Kaszub, bardzo swojsko, pięknie. och te Kaszuby..Kaszuby
Pozdrawiam po krakowsku.
Dziękuje za przywitanie amba19, powiedz co to znaczy, większe zdjęcia, celowo zmniejszyłem, aby szybciej ładować oraz żeby nie zajmowały dużo miejsca. Myślałem że są jakieś ograniczenia.
Widziałem już co nieco, z Twoich Kaszub, bardzo swojsko, pięknie. och te Kaszuby..Kaszuby
Pozdrawiam po krakowsku.
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Lepiej ogląda się większe zdjęcia .
Po woli wszystkiego się nauczyć .
Ja w zeszłym roku nie umiałam włączyć komputera , ani pisać na klawiaturze ,
pierwsze posty pisał dla mnie syn ja pisałam ręcznie , ale musiałam się nauczyć .
Jeszcze wielu rzeczy nie wiem , ale z pomocą forumowiczów i moderatorów
jakoś radzę sobie .
Po woli wszystkiego się nauczyć .
Ja w zeszłym roku nie umiałam włączyć komputera , ani pisać na klawiaturze ,
pierwsze posty pisał dla mnie syn ja pisałam ręcznie , ale musiałam się nauczyć .
Jeszcze wielu rzeczy nie wiem , ale z pomocą forumowiczów i moderatorów
jakoś radzę sobie .
- piofigiel
- 1000p
Witam Jagusia, dlaczego iglaki- trochę żeby się stać anonimowym, a też żeby oddychać lepszym powietrzem.
U Ciebie jak piszesz, może teraz trochę buro, ale wiosną.. latem widziałem na zdjęciach przecudnie,kolorowo i na pewno pełno motyli. My też mamy trochę kwiatów, ale najbardziej na krzewach.
Piękne masz dalie, ja też lubię fotografować z bliska.
Pozdrawiam gorąco.
U Ciebie jak piszesz, może teraz trochę buro, ale wiosną.. latem widziałem na zdjęciach przecudnie,kolorowo i na pewno pełno motyli. My też mamy trochę kwiatów, ale najbardziej na krzewach.
Piękne masz dalie, ja też lubię fotografować z bliska.
Pozdrawiam gorąco.