Roślinki Ani cz.5
- pingu
- 1000p
- Od: 23 maja 2009, o 22:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Roślinki Ani cz.5
Śliczne. Niezła kolekcja.
Nie wiedziałam, że tyle ich jest, ale ja zacofana jestem.
Patrycja Moje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
- katrina26
- 1000p
- Od: 14 sie 2008, o 12:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ale kolekcja trzykrotek! Cudo! gratuluję Gdzie Ci się to wszystko mieści ;)
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Patrycjo dziękuję Uwielbiam trzykrotki Nie sprawiają żadnych problemów i dość szybko rosną a do tego mają piękne kolorki listków
Kasiu nie uwierzysz ale wszystkie roślinki jakie mam stoją w dwóch pomieszczeniach....powiem Ci że już mi się nie mieszczą Dziękuję w imieniu trzykrotek
Kasiu nie uwierzysz ale wszystkie roślinki jakie mam stoją w dwóch pomieszczeniach....powiem Ci że już mi się nie mieszczą Dziękuję w imieniu trzykrotek
- katrina26
- 1000p
- Od: 14 sie 2008, o 12:44
To teraz mnie zszokowałaś Tylko 2 pomieszczenia. Podziwiam ze umiejętność gospodarowania przestrzenią Piękne rośliny u Ciebie rosną
- Andziax007
- Kontakt:
Kasiu dziękuję
Wcześniej moje okna wyglądały tak...ostatni post na tej stronie
Dzisiaj już całkiem inaczej wyglądają....troszkę się pozmieniało
Wcześniej moje okna wyglądały tak...ostatni post na tej stronie
Dzisiaj już całkiem inaczej wyglądają....troszkę się pozmieniało
- ogrodniczka01
- 1000p
- Od: 18 lip 2009, o 11:45
Aniu wspomniałaś, że troszkę się pozmieniało u Ciebie..mam na myśli kwiaty
W takim razie czekam cierpliwie na zdjęcia jak teraz ustawiłaś kwiatuszki w mieszkaniu :P
W takim razie czekam cierpliwie na zdjęcia jak teraz ustawiłaś kwiatuszki w mieszkaniu :P
Aneczko dzięki Tobie dowiedziałem się ile jest odmian trzykrotek
Ładną rodzinkę skolekcjonowałaś. I jeszcze Ci 4 brakuje??
Aniu chciałem sobie powiększyć fotki bo nie dopatrzyłem się różnicy pomiędzy 8 a 10 fotką,czy to ta sama odmiana?
Ładną rodzinkę skolekcjonowałaś. I jeszcze Ci 4 brakuje??
Aniu chciałem sobie powiększyć fotki bo nie dopatrzyłem się różnicy pomiędzy 8 a 10 fotką,czy to ta sama odmiana?
Ładna kolekcja Trzykrotek. To już chyba wiem jakich szukasz.
- ewelina8005
- 1000p
- Od: 24 lip 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu zrób zdjęcia
- APe
- Od: 21 wrz 2009, o 23:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu Nasuwa mi się jedno pytanko-skoro tyle roślinek wisi w oknie to jak dociera do pokoju słonko?Nie za ciemno wewnątrz pomieszczenia?
Trzykrotki piękniusie/ja mam tylko pięć odmian,/ ale Ty je masz,bo bym pomogła Ci uzupełnić kolekcję/
Trzykrotki piękniusie/ja mam tylko pięć odmian,/ ale Ty je masz,bo bym pomogła Ci uzupełnić kolekcję/
- ewasz29
- Od: 23 mar 2009, o 09:54
Zazdroszczę trzykrotek. Też miałam ale niestety jakoś nie dogadałam się z nimi .Najpierw pięknie mi rosły ,a teraz już chyba są nie do odratowania . Zgarnęłam kilka szczepek ,ale są tak mizerne ,że chyba nawet one nie dadzą rady
-
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
Aniu,bardzo ładna kolekcja Trzykrotek. Bardzo mi się podobają. Pozdrawiam.
- Andziax007
- Kontakt:
Asiu tak kwiatuszki się pozmieniały bo musiałam wymyślić co zrobić żeby więcej miejsca uzyskać
Mirku te o które pytasz są inne jedna ma mniejsze listki i takie falowane a druga ma większe Mam każdą inna trzykrotkę tylko na zdjęciach tego zbytnio nie widać Chciałabym jeszcze 4 trzykrotki do rodzinki, pamiętasz raz pisałam z Tobą o takiej zielono-różowo-żółtej....jeszcze jej mi się nie udało zdobyć
Wiesiu dziękuję A jakie masz namyśli
Ewelinko niebawem zrobię fotki moich okien ale do tego musi być na dworze ciemno bo inaczej mi nie wychodzą I będzie czekać mnie przestawianie kwiatów przed oknem żeby zrobić fotki okna
Aniu w pomieszczeniu nie jest ciemno wręcz przeciwnie roślinki z okna i przy oknie nie zasłaniają aż tak światełka Promienie słońca nawet zaglądają na sam koniec pomieszczenia
A trzykrotki są w jednej dużej doniczce czyli po 3 w doniczce tej z haczykiem i to daje mi więcej miejsca.
Ewciu szkoda że Twoje nie najlepiej się czują...ja ostatnio dostałam od Agi i Teresy i ładnie się przyjęły i teraz szaleją ze wzrostem Myślę, że te szczepki dadzą radę i puszczą ładne korzonki.
Krysiu dziękuję
Mirku te o które pytasz są inne jedna ma mniejsze listki i takie falowane a druga ma większe Mam każdą inna trzykrotkę tylko na zdjęciach tego zbytnio nie widać Chciałabym jeszcze 4 trzykrotki do rodzinki, pamiętasz raz pisałam z Tobą o takiej zielono-różowo-żółtej....jeszcze jej mi się nie udało zdobyć
Wiesiu dziękuję A jakie masz namyśli
Ewelinko niebawem zrobię fotki moich okien ale do tego musi być na dworze ciemno bo inaczej mi nie wychodzą I będzie czekać mnie przestawianie kwiatów przed oknem żeby zrobić fotki okna
Aniu w pomieszczeniu nie jest ciemno wręcz przeciwnie roślinki z okna i przy oknie nie zasłaniają aż tak światełka Promienie słońca nawet zaglądają na sam koniec pomieszczenia
A trzykrotki są w jednej dużej doniczce czyli po 3 w doniczce tej z haczykiem i to daje mi więcej miejsca.
Ewciu szkoda że Twoje nie najlepiej się czują...ja ostatnio dostałam od Agi i Teresy i ładnie się przyjęły i teraz szaleją ze wzrostem Myślę, że te szczepki dadzą radę i puszczą ładne korzonki.
Krysiu dziękuję