Moja działka w ROD
- mariasen
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Moja działka w ROD
Aniu, witaj Piękne te pierwsze chryzantemy bylinowe
Te chryzantemy mam od kilku lat rosną bez okrywania .
- Frida
- Od: 31 mar 2008, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cudne te różowe chryzantemy, zachwyciły mnie. Wspaniała ozdoba jesiennego ogrodu, szczególnie, że już niewiele roślin kwitnie.
Pozdrawiam, Danuta
Pozdrawiam, Danuta
Też lubię chryzantemy za to, że kwitną kiedy juz niewiele jest innych kwiatów.
- agape
- Od: 23 lip 2008, o 21:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Aniu!
Masz wspaniałą działkę! Powiedz, czy wszystko sama na niej sadziłaś, od dawna swój ogród tworzysz?
Zdjęcia są fajne, jesienią takie zamglone dodają romantyzmu, moim zdaniem.
Masz wspaniałą działkę! Powiedz, czy wszystko sama na niej sadziłaś, od dawna swój ogród tworzysz?
Zdjęcia są fajne, jesienią takie zamglone dodają romantyzmu, moim zdaniem.
Tak sadziłam wszystko sama, bo mąż nie lubi nie tylko robić , a nawet chodzić na działkę.Natomiast ja nie potrafię żyć bez moich kwiatkow, bo to jest dla mnie oderwanie sie od spraw codziennych.Kiedy idę po pracy zmęczona umyslowo (księgowa) prosto na działkę to praca fizyczna działa na mnie kojąco.
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Aniu, piękną i kolorową masz działeczkę.Podziwiam za samodzielną pracę, ja czasem korzystam z pomocy męża , bo nie raz się przydadzą silne ręce.Dla mnie praca na ogrodzie to też odskocznia od siedzącej pracy.Księgowa- podziwiam, nie znoszę papierków, jestem za mało systematyczna .
Miło mnie ,że odwiedziłaś mój ogród Igo .Co do pracy księgowej to już nawykłam, ale papierów domowych nie cierpię .Wpełnienie blankietu na zapłatę za mieszkanie to juz koszmar i najczęściej niosę go do pracy i tam wypełniam.
- HalinaK
- Od: 12 paź 2008, o 11:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu witam serdecznie
Ogród bardzo ładny
Ogród bardzo ładny
WITAMY ANIU wśród pasjonatów roślin
Bardzo ładne zaprezentowałaś kwiaty w twoim ogrodzie Czy twoja lobelia jest rośliną jednoroczną ? Bo szkoda by było żeby przemarzała bo jest urocza. Jak pielęgnujesz trytomę w tym roku kupiłam trzy bulwy( chyba można tak nazwać? ) i nie śmiało latem wypuściły liście(?)i czy szybko się rozrastają . czy lepiej dokupić na wiosnę jeszcze?
Bardzo ładne zaprezentowałaś kwiaty w twoim ogrodzie Czy twoja lobelia jest rośliną jednoroczną ? Bo szkoda by było żeby przemarzała bo jest urocza. Jak pielęgnujesz trytomę w tym roku kupiłam trzy bulwy( chyba można tak nazwać? ) i nie śmiało latem wypuściły liście(?)i czy szybko się rozrastają . czy lepiej dokupić na wiosnę jeszcze?
Pozdrawiam - wiosenka
Spełniane marzenia- wiosenka
Spełniane marzenia- wiosenka
Droga Wiosenko miło mi , że zajrzałaś do mnie.Lobelię mam już kilka lat i nic się z nią nie dzieje.Przykrywam ja troszkę otuliną.Natomiast trytomy to mnożą się u mnie dość obficie , nawet same się rozsiewają .Rozrastają się też bardzo dobrze więc uważam , ze nie musisz kupować nowych na wiosnę. A gdyby już coś się stało z twoimi to możesz mi dać znać i ci podeślę. Mam nawet całą żółtą ale jej nie sfotografowałam