Ogródek mój i moich rodziców - Tulipan998 cz.2
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogródek mój i moich rodziców - Tulipan998 cz.2
Witaj Tulipanku ale się u Ciebie pięknie zrobiło i tak kwitnąco....tak dawno u Ciebie nie byłam
Tulipanku dziękuje za odwiedzinki i za dobre słowo
Tulipanku dziękuje za odwiedzinki i za dobre słowo
- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witaj Jolus - Ja tez dziekuje za odwiedzinki . U Ciebie jeszcze cos kwitniea u mnie tylko wspomnienia .
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Ale jakie barwne wspomnienia
- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
Tulipanku pokaż jeszcze jakieś fotki wiem że masz czym się pochwalić ......
- Tulipan998
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Oj , oj , wpadam na chwile bo cały dzien latam sprzątam na przyjazd mamy w poniedziałek .
Coś nam sie w samochodzie popsuło dzisiaj na mieście sciągaliśmy sąsiada żeby zapchał do mechanika , mechanik powiedział że bezie kosztowało ponad tysiącza .
Gosiu , Aniu , Jolu - dziękuję śliczne . Jolu może jeszcze cos dzisiaj wkleje ale spać mi sie che , najwyżej jutro . Ale ja raczej nie mam za bardzo sie czym chwalic i tak fotek robiłem mało.. Wolałem leniuchować w altance . A teraz buu , meble pochowane , zawieja i ostatnią tonę lisci dzisiaj wygrabałem . Trawka znowu zbiedniała . Będe od wiosny stosował nawóz do zniszczonych trawników i musze porządnie wygrabać , dosiać , troche poplewic , oj sporo bedzie pracy .
Coś nam sie w samochodzie popsuło dzisiaj na mieście sciągaliśmy sąsiada żeby zapchał do mechanika , mechanik powiedział że bezie kosztowało ponad tysiącza .
Gosiu , Aniu , Jolu - dziękuję śliczne . Jolu może jeszcze cos dzisiaj wkleje ale spać mi sie che , najwyżej jutro . Ale ja raczej nie mam za bardzo sie czym chwalic i tak fotek robiłem mało.. Wolałem leniuchować w altance . A teraz buu , meble pochowane , zawieja i ostatnią tonę lisci dzisiaj wygrabałem . Trawka znowu zbiedniała . Będe od wiosny stosował nawóz do zniszczonych trawników i musze porządnie wygrabać , dosiać , troche poplewic , oj sporo bedzie pracy .
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tulipanku-no to będziesz się mógł przed Mamą już jutro pochwalić, bo z pewnością kolejne potrawy opanowałeś.Piękne wiosenno-tulipanowe wspominki, choć dziś widziałam młodego tatusia z 5 tulipanami w ręce i dziecięciem za rękę, dziecko chciało duużą watę cukrową, a tatuś,że nie bo idą zanieść mamusi tuli-panki.
- Tulipan998
- Kontakt:
Oj , oj chyba znowu zapomniałem o forum , ale nie ma sie co dziwić bo mama przyjechała z Włoch i muszę się nią nacieszyć . Wczoraj bylismy w Rzeszowie i szaleliśmy cały dzień . Nakupiłem nasionek jakie mi sie podobaly , storczyków była chmara w Auchanie , kupiłem tylko 2 jeden bordowy pisało ze po 25 zł a tu po 19.99 i miałem sie wrócić i jeszcze kupic jednego , ale.. ,następnym razem tez może bezie okazja .
Pisze teraz od kolegi z laptopa , też by mi sie przydał.. , myślimy z mama jak przerobic dla mnie pokój... . Widziałem przepiękne doniczki ale jedna 15 zł a mi trzeba 35....... . Musze kupic chyba plastikowe osłonki...
Dawid - dziekuje , ale na wiosnę bedzie ich wiecej .
Ewo - E no bez przesady heheh , mało co umiem i raczej nie przepadam z gastronomią juz.. , sam nie wiem co z sobą zrobić nie wiem czy sienie przepisac ale nie wiem gdzie...
Pozdrawiam
Pisze teraz od kolegi z laptopa , też by mi sie przydał.. , myślimy z mama jak przerobic dla mnie pokój... . Widziałem przepiękne doniczki ale jedna 15 zł a mi trzeba 35....... . Musze kupic chyba plastikowe osłonki...
Dawid - dziekuje , ale na wiosnę bedzie ich wiecej .
Ewo - E no bez przesady heheh , mało co umiem i raczej nie przepadam z gastronomią juz.. , sam nie wiem co z sobą zrobić nie wiem czy sienie przepisac ale nie wiem gdzie...
Pozdrawiam
powinnam napisać.... "a nie mówiłam? "Tulipan998 pisze:
raczej nie przepadam z gastronomią już.. , sam nie wiem co z sobą zrobić nie wiem czy sienie przepisac ale nie wiem gdzie...
Pozdrawiam
Artur musisz wiedziec czego chcesz. Ty czego chcesz... co chcesz w życiu robić... i dopiero wtedy poszukać sobie szkoły.
Wyobrażam sobie, że jesteś szczęsliwy, że mama przyjechała, że razem możecie pobłąkać się po skepach, zrobić zakupy... wspierać i doradzać wspólnie
Miłego dnia życzę ..piękne słoneczko świeci ...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- Tulipan998
- Kontakt:
Witaj Lisko .
No nie zebym tak strasznie nienawidził gotowania , lubię , ale trochę i właśnie to mnie drażni... . Ale u nas nie ma lepszych kierunków... A do ogrodniczej szkoły daleko , myślę , że po tej zawodówce najwyżej pójdę do innej szkoły , jakos to bedzie , jeszcze wszystko przede mną .
Gdyby internat był na moje nerwy to bym odrazu poszedł..
Za tydzień myśle , ze znowu pojedziemy do LM po doniczki do mojego pokoju na 30 storczyków , ale wszystkich takich drogich po 15 zł oczywiście niekupimy . Tatazrobi mi półeczke w oknie na łańcuszkach zmieści sie z 8 storczyków .
Myslę , zeby sciany pomalować na brązowo i zrobic taki biały motyw na całej ścianie jednej , koleżanka by mi narysowała , ale nie wiem czy wypali nrazie czy w lecie .
Zaraz jadę do wujka na imieninki za Rzeszów i do kuzyna na urodziny .
Jutro mam 9 lekcji od 08:00 do 16:05 juz mnie dzisiaj nerwa bierze bo mam mieć jedna lekcje wie cej jeszcze jutro .
Pozdrawiam
No nie zebym tak strasznie nienawidził gotowania , lubię , ale trochę i właśnie to mnie drażni... . Ale u nas nie ma lepszych kierunków... A do ogrodniczej szkoły daleko , myślę , że po tej zawodówce najwyżej pójdę do innej szkoły , jakos to bedzie , jeszcze wszystko przede mną .
Gdyby internat był na moje nerwy to bym odrazu poszedł..
Za tydzień myśle , ze znowu pojedziemy do LM po doniczki do mojego pokoju na 30 storczyków , ale wszystkich takich drogich po 15 zł oczywiście niekupimy . Tatazrobi mi półeczke w oknie na łańcuszkach zmieści sie z 8 storczyków .
Myslę , zeby sciany pomalować na brązowo i zrobic taki biały motyw na całej ścianie jednej , koleżanka by mi narysowała , ale nie wiem czy wypali nrazie czy w lecie .
Zaraz jadę do wujka na imieninki za Rzeszów i do kuzyna na urodziny .
Jutro mam 9 lekcji od 08:00 do 16:05 juz mnie dzisiaj nerwa bierze bo mam mieć jedna lekcje wie cej jeszcze jutro .
Pozdrawiam
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Artur słusznie i elastycznie,skończyć jeden kierunek ,zobaczyć za czymś innym. Będzie dobrze! Wyobrażam sobie jak się cieszysz Mamą i możliwością nabywania doniczek oraz roślinek bez zwykłych ograniczeń.Z malowaniem ścian na brązowo radzę dobrze się zastanowić i na pewno zaczekać co najmniej do nowego roku.Pomalować kartkę tym kolorem i przykładać ją w różnych miejscach:przy oknie, przy drzwiach,oświetlonych światłem dziennym w dzień słoneczny i w deszcz, tam gdzie ciemno,przy meblach,przy kwiatach kwitnących barwnych i tych tylko zielonych.
Też nie lubię,ale wtorku,mam jeszcze więcej zajęć tego dnia niż Ty w poniedziałek ...
To jest podobno tańczący samuraj, w sumie-niebrzydki.
Też nie lubię,ale wtorku,mam jeszcze więcej zajęć tego dnia niż Ty w poniedziałek ...
To jest podobno tańczący samuraj, w sumie-niebrzydki.
- Tulipan998
- Kontakt:
Witajcie , chyba na dobre zagościłem w dziale storczykowym a o ogrodowym do reszty zapomniałem . Z eskzola bezie dobrze , później sobie moge nawet liceum dopełniajace zrobic .
Ewo - Tak zrobiłem i myslę , ze bezie pasował kremowy , ale malowanie bedzie latem , brązowy zlał by sie z brązowymi załonami i meblami...
Storczyk piękny , może troszke offtop , wieć storczykowe prezenty w postaci zdjeć lepiej wklejać do storczykowego , ja te zbedę sie starał swoje tylko tam zamieszczac .
Widze , ze sostałem przez Agatke ze storczykowego zgłoszony do konkursu .
Pozdrawiam
Ewo - Tak zrobiłem i myslę , ze bezie pasował kremowy , ale malowanie bedzie latem , brązowy zlał by sie z brązowymi załonami i meblami...
Storczyk piękny , może troszke offtop , wieć storczykowe prezenty w postaci zdjeć lepiej wklejać do storczykowego , ja te zbedę sie starał swoje tylko tam zamieszczac .
Widze , ze sostałem przez Agatke ze storczykowego zgłoszony do konkursu .
Pozdrawiam