Spełnione marzenia Marzenki:)
Re: Spełnione marzenia Marzenki:)
No w takiej przyczepie to można PLANOWAĆ nie tylko co i jak posadzić hihi
No fajny ten twój mąż teraz możesz spędzać w ogrodzie cały dzień i noc
Kwiaty - NAJPIĘKNIEJSZA mowa świata.Moje wymarzone miejsce
- mariasen
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ta przyczepa to dobry pomysł.
-
- 1000p
- Od: 24 sie 2009, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oj podejrzewam ,że ta przypadłość mnie dosięgła jestem chora na głowę dodamewkapaw pisze:Marzena - tutaj co druga zakręcona /wariatka / na punkcie swojego ogrodu . Stwierdzam , że masz normalne objawy odwiedzających to FORUM
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
-
- 1000p
dziękuję Reni pięknie no staram sie choć im więcej oglądam to tym bardziej mizerne moje efekty ,mi się wydająReni4 pisze:Witam...Pięknie robisz swoje rabatki..Podziwiam wkład pracy.:)A przyczepa pierwsza klasa...)Pozdrawiam
-
- 1000p
Oj gdzie mi do Ciebie i w ogóle do Was wszystkichtrzynastka pisze:Witaj wpadłam z rewizytą i na początek stwierdzam że jesteś niesamowicie pracowita widac cudowne zmiany w Twoich 400 m jestem naprawdę oczarowana tymi rabatkami będą cudne na wiosnę ;) Dziękuję Ci za miłe słowa u mnie na wątku
-
- 1000p
Lenka a co Ty miałaś na myśli hm...... ojć no można ,można ekhm wiele robić w takiej przyczepie planować można......gotować można.....tańczyc tez możnalena666 pisze:No w takiej przyczepie to można PLANOWAĆ nie tylko co i jak posadzić hihi
- dominikams
- Od: 21 sty 2008, o 10:48
Marzenko, wiele sie zmienilo w twoim ogrodzie, brawo!!!
Te drewniane bordery czy jak im tam, do oddzielania rabat, niestety sa bardzo nietrwale - gnija w ziemi Ale potem mozesz po prostu zostawic bez niczego, taka naturalna granice - wiele osob tak ma i sobie chwali Dla mnie idealem sa obrzeza z kostki granitowej, ale jeszcze duzo czasu uplynie, zanim będę mogla sobie cos takiego zrobic
Przyczepa rewelacyjna, wyposazenie lepsze niz u mnie w domu
Te drewniane bordery czy jak im tam, do oddzielania rabat, niestety sa bardzo nietrwale - gnija w ziemi Ale potem mozesz po prostu zostawic bez niczego, taka naturalna granice - wiele osob tak ma i sobie chwali Dla mnie idealem sa obrzeza z kostki granitowej, ale jeszcze duzo czasu uplynie, zanim będę mogla sobie cos takiego zrobic
HEJKA MARZENKO
witam witam .Chyba źle wysłałam post zamiast do DZIDZI to do CIEBIE( tak to jest jak człowiek jest roztargniony) .Z tobą nie muszę na szczęście prostować (korygować informacji) ale wyszło śmiesznie
Dzidzia ma piękną róże i interesowała mnie nazwa. Z przekazaniem informacji też miałyśmy małe zawirowanie,ale jak kupię ją to będę musiała ja jakoś nazwać. bo taka róża z przygodami
witam witam .Chyba źle wysłałam post zamiast do DZIDZI to do CIEBIE( tak to jest jak człowiek jest roztargniony) .Z tobą nie muszę na szczęście prostować (korygować informacji) ale wyszło śmiesznie
Dzidzia ma piękną róże i interesowała mnie nazwa. Z przekazaniem informacji też miałyśmy małe zawirowanie,ale jak kupię ją to będę musiała ja jakoś nazwać. bo taka róża z przygodami
Pozdrawiam - wiosenka
Spełniane marzenia- wiosenka
Spełniane marzenia- wiosenka
-
- 1000p
Witaj Dominiko owszem zmiany następują,a raczej następowały teraz lekki przestój w zielonym interesiedominikams pisze:Marzenko, wiele sie zmienilo w twoim ogrodzie, brawo!!!
O borderach słyszałam ,ale chciałam jakoś ograniczyć ,te rabatki a kostki też niestety są na razie w strefie marzeń dla mnie.Nawet nie przypuszczałam ,ze działka tyle kosztuje No cóż jak pognija to będę sie martwić co dalej.Może kamień polny on nie jest aż tak drogi,choć też nie tani
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Idziesz jak burza i tworzysz piękne rabatki .
Domek na kółkach -FUL WYPAS .
Nie wiem ,czy znajdziesz czas na prace w ogrodzie, mając w zasięgu takie lokum .
Nie wiem ,czy znajdziesz czas na prace w ogrodzie, mając w zasięgu takie lokum .
-
- 1000p
Jolu na razie jestem tego pewna, nawet bardzo pewna domek bedzie na drugim planie No chyba ,że wieczorami zmęczona w nim padnę mordą na pysk Ja już chciałabym ,żeby wszystko wokół mnie bylo ładne piękne i kwitnące najlepiej jeszcze pod moje dyktando rosło! Ale sobie wymysliłam normalnie chora glowaJolantaGraj pisze:Idziesz jak burza i tworzysz piękne rabatki .
- pyzia
- 200p
- Od: 18 maja 2009, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Witaj Marzeno
Grunt to dobra baza a lepszej nie mogę sobie wyobrazić. Lokum pierwsza klasa - czy ono tam będzie na stałe czy też będziecie podróżować po świecie w wolnych chwilach a tam będzie parking?
Zanim się obejrzysz to będziesz myśleć co przyciąć/wywalić bo jakoś tak urosło nie wiadomo kiedy .
Lepszej ściągawki od forum nie mogę sobie wyobrazić, na pewno skorzystasz z tysiąca porad...
Pozdrawiam i życzę powodzenia w realizowaniu ogrodniczych marzeń!
Grunt to dobra baza a lepszej nie mogę sobie wyobrazić. Lokum pierwsza klasa - czy ono tam będzie na stałe czy też będziecie podróżować po świecie w wolnych chwilach a tam będzie parking?
Zanim się obejrzysz to będziesz myśleć co przyciąć/wywalić bo jakoś tak urosło nie wiadomo kiedy .
Lepszej ściągawki od forum nie mogę sobie wyobrazić, na pewno skorzystasz z tysiąca porad...
Pozdrawiam i życzę powodzenia w realizowaniu ogrodniczych marzeń!
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Zobaczysz jak niedługo będziesz miała cudo ogródmarzenaF pisze: Oj gdzie mi do Ciebie i w ogóle do Was wszystkich