Moja działka w ROD
Re: Moja działka w ROD
Ido jasne , że tak.Już sobie upatrzyłam u ciebie co nieco
Witaj Aniu !!! miło u ciebie pospacerować !!!! mam pytanie odnośnie lobeli - czy to wieloletnia roślinka? i drugie o trytomę - kupiłaś sadzonkę czy wysiałaś sama z nasion ?
zapraszam jolanta
zapraszam jolanta
Działka Jolanty !!! Pozdrawiam !!!!!
Jolu trytomę siałam z nasion a teraz to mam ja wszędzie, bo się rozsiewa.Lobelia jest byliną , mam ja kilka lat była sadzona z sadzonek, a potem tworzyły się kępki i je rozsadzałam.
- maryla-56_56
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja ją też lubię , bo bez oprysków i okrywania na zimę jest u mnie z 10 lat okryła pól altany i dróżki, że nie można przejść.
- pestka
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
Witaj Aniu piękne masz kwiaciory dalie cudo a ja tak szukam nasionek jeżówki bo dostałam białą
jeżówkę anie mam kolorowej podoba mi się twoja działka
pozdrawiam
jeżówkę anie mam kolorowej podoba mi się twoja działka
pozdrawiam
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
Witaj Pestko miło gościć kogoś nowego.Zapraszałaś więc jestem na twojej działce o czym pewnie nie wiesz
-
- 100p
- Od: 15 lis 2009, o 20:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam bardzo serdeczne!
Jestem tu od niedawna, ale prawie codzienne zaglądam na to forum, ucieszyłam się, gdy wypatrzyłam kogoś z Bartoszyc, przepiekne masz Aniu kwiaty, podziwiam i pozdrawiam.
Jestem tu od niedawna, ale prawie codzienne zaglądam na to forum, ucieszyłam się, gdy wypatrzyłam kogoś z Bartoszyc, przepiekne masz Aniu kwiaty, podziwiam i pozdrawiam.
A co ty też z Bartoszyc ?
- pestka
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
Witaj Aniu dzisiaj chodzę po twojej działeczce i podziwiam cię że masz takie dorodne bylinki
wszystkie mi się u ciebie podobają tak wędrowałam aż zaszłam do ciebie i tu się zatrzymałam
bo zainteresowała mnie twoja działka bo jest z ROD ja też mam ROD tylko moja ma 450m z domkiem
ale mi wystarczy będę do ciebie zaglądać bo masz piękne i ciekawe roślinki ja nie mam iglaków bo aż tak bardzo się w nich nie kocham bo uważam że moja działka to nie las za to uwielbiam kwiaciory no
a szczególnie floksy tylko że ich w tym roku przesadzałam po swojemu dopiero na wiosnę się okaże
czy się dobrze przyjęły u mnie wysiałam trytomie ale nie wiem czemu mi nie wzeszły dużo w tym roku dosadzałam nowych roślinek zobaczę efekt w tym roku co się utrzyma przez zimę napiszę ci jeszcze na PW
pozdrawiam serdecznie
wszystkie mi się u ciebie podobają tak wędrowałam aż zaszłam do ciebie i tu się zatrzymałam
bo zainteresowała mnie twoja działka bo jest z ROD ja też mam ROD tylko moja ma 450m z domkiem
ale mi wystarczy będę do ciebie zaglądać bo masz piękne i ciekawe roślinki ja nie mam iglaków bo aż tak bardzo się w nich nie kocham bo uważam że moja działka to nie las za to uwielbiam kwiaciory no
a szczególnie floksy tylko że ich w tym roku przesadzałam po swojemu dopiero na wiosnę się okaże
czy się dobrze przyjęły u mnie wysiałam trytomie ale nie wiem czemu mi nie wzeszły dużo w tym roku dosadzałam nowych roślinek zobaczę efekt w tym roku co się utrzyma przez zimę napiszę ci jeszcze na PW
pozdrawiam serdecznie
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- RomciaW
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu Piękna jest Twoja działeczka przespacerowałam się Trytomy i Lobelie super Muszę jeszcze w wolnej chwili skoczyć na wieś