Ogród Grety
Re: Ogród Grety
Witaj Greto, dopiero dzisiaj dotarłam do Twojego ogrodu i zaczęłam po nim spacerować.
Jest piękny No i ten urokliwy domek
Ja też mieszkam w starym domku, otoczonym dojrzałym ogrodem i kocham takie klimaty.
Na pewno będę do Ciebie wpadać, żeby stopniowo przejrzeć cały Twój wątek.
Pozdrawiam Cię cieplutko i gratuluję wspaniałego zakupu
Jest piękny No i ten urokliwy domek
Ja też mieszkam w starym domku, otoczonym dojrzałym ogrodem i kocham takie klimaty.
Na pewno będę do Ciebie wpadać, żeby stopniowo przejrzeć cały Twój wątek.
Pozdrawiam Cię cieplutko i gratuluję wspaniałego zakupu
- Greta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 mar 2007, o 20:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam ciepło.
Lasek widzę z okien (ciągle nieumytych) .Miło popatrzeć na własny kawałek lasku , na sarny , daniele , zające i lisy.
Miła świadomość , że jak będzie polowanie , to zwierzyna ma na tym kawałku lasu azyl.
Mało tego , ale zawsze , a jak nazbieram do skarbonki to dokupię jeszcze trochę ziemi.
Jak uda się to w sobotę zrobie fotorelację.
Mam gdzieś fotki tego terenu ale z lata.
Lasek widzę z okien (ciągle nieumytych) .Miło popatrzeć na własny kawałek lasku , na sarny , daniele , zające i lisy.
Miła świadomość , że jak będzie polowanie , to zwierzyna ma na tym kawałku lasu azyl.
Mało tego , ale zawsze , a jak nazbieram do skarbonki to dokupię jeszcze trochę ziemi.
Jak uda się to w sobotę zrobie fotorelację.
Mam gdzieś fotki tego terenu ale z lata.
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Widzisz z okien czyli blisko...to bardzo ważne....masz gdzie wyskoczyć na grzyby.
- Greta
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Też słyszałam, że nie zbierają grzybów a to takie fajne zajęcie...no i smaczne i bardzo aromatyczne potrawy można z nich przygotować.
Ale, że nie chodzą na spacery to aż dziwne.....mając takie okolice rzeczka mostek i ten las.
Piękne a na wiosnę to na pewno bajka.
Ale, że nie chodzą na spacery to aż dziwne.....mając takie okolice rzeczka mostek i ten las.
Piękne a na wiosnę to na pewno bajka.
- Greta
Uwielbiam chodzić po lesie , zbierać grzyby , zioła , jagody .
Urodzilam się w Chorzowie i chyba bardziej potrafię docenic otaczającą mnie przyrodę , las , łąka , jeziora , czyste powietrze.
Przyroda jest dla mnie czymś bardzo ważnym i czesto spacer powoduję " flitrację otaczajacej mnie rzeczywistości ".
Jak mam do wyboru ; kolację przy świecach , pobyt w restauracji , czy buszowanie po sklepach - wybieram spacer , albo pracę w ogrodzie.
Pewno trudno mnie zrozumieć , ale tak to jest...
Urodzilam się w Chorzowie i chyba bardziej potrafię docenic otaczającą mnie przyrodę , las , łąka , jeziora , czyste powietrze.
Przyroda jest dla mnie czymś bardzo ważnym i czesto spacer powoduję " flitrację otaczajacej mnie rzeczywistości ".
Jak mam do wyboru ; kolację przy świecach , pobyt w restauracji , czy buszowanie po sklepach - wybieram spacer , albo pracę w ogrodzie.
Pewno trudno mnie zrozumieć , ale tak to jest...
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
ale piękny kawałek nieba kupiłaś , takich dziwolągów jak ty jest więcej na tym świecie, ja też do nich należę i cieszy mnie to
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- Grandiflora
- Od: 21 paź 2008, o 15:02
- Greta
- Agniesia
- 500p
- Od: 31 sie 2009, o 01:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
he he, ziemi nigdy dośc... ja mam ponad osiem ha, z kawałkiem lasu, stawem, torfowiskiem, bagienkiem, własne sarny, zające, latem żurawie... i też mi mało, ale nikt z sąsiadów nie chce sprzedac, jakieś nieużyte ludki...Greta pisze: Mało tego , ale zawsze , a jak nazbieram do skarbonki to dokupię jeszcze trochę ziemi.
pzdr. Agnieszka http://agniesia71.posadzdrzewo.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapraszam do mojego ogrodu
LISTA OBECNOŚCI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO
Zapraszam do mojego ogrodu
LISTA OBECNOŚCI WOJEWÓDZTWA WARMIŃSKO-MAZURSKIEGO
- roslynn
- 1000p
- Od: 15 lut 2008, o 12:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Greto, bardzo ładny ogródek, z duszą
Ale jeżyki zauroczyły mnie najbardziej, śliczne ryjki mają. U mnie niestety też piesio je przegania i nie mają szansy się zadomowić. Może chociaż w tym roku ptaszkom da spokój jak będą sie dokarmiać zimą.
Pozdrawiam
Ale jeżyki zauroczyły mnie najbardziej, śliczne ryjki mają. U mnie niestety też piesio je przegania i nie mają szansy się zadomowić. Może chociaż w tym roku ptaszkom da spokój jak będą sie dokarmiać zimą.
Pozdrawiam
- Greta
Witam ciepło.
Agniesiu , u mnie z ziemią jest odwrotnie , do kupienia jest jeszcze 30 ha lasu , ale skarbonka pusta i samochodu nowego nie kupię , a w domu wściekły M (dziś się dowiedział) ;;45 ;;45 ;;45 ;;45
Oby złość mu przeszła do świąt , bo będzie kiepsko.
A i tak lasek mam ... i myślę o ...
Roslynn , u mnie piesio , koty , jeże i myszy żyją w symbiozie , nawet nikt nie planuje wyjadać sobie z misek.
Brzuchy pełne , to usposobienie łagodne ...
Agniesiu , u mnie z ziemią jest odwrotnie , do kupienia jest jeszcze 30 ha lasu , ale skarbonka pusta i samochodu nowego nie kupię , a w domu wściekły M (dziś się dowiedział) ;;45 ;;45 ;;45 ;;45
Oby złość mu przeszła do świąt , bo będzie kiepsko.
A i tak lasek mam ... i myślę o ...
Roslynn , u mnie piesio , koty , jeże i myszy żyją w symbiozie , nawet nikt nie planuje wyjadać sobie z misek.
Brzuchy pełne , to usposobienie łagodne ...
- Greta
Witam wszystkich bardzo ciepło
Przechadzam się po wielu ogrodach , czytam wiadomości i widzę , jaka śnieżna zima w Polsce.
To u mnie prawie tydzień padał deszcz , a teraz jest lekki mrozik -2 st C .
A śniegu nic i na święta chyba będzie podobnie.
Ciepła wszystkim życzę i ... przypominam o zwierzętach , im też jest zimno i często , aby przeżyć muszą być syte
Przechadzam się po wielu ogrodach , czytam wiadomości i widzę , jaka śnieżna zima w Polsce.
To u mnie prawie tydzień padał deszcz , a teraz jest lekki mrozik -2 st C .
A śniegu nic i na święta chyba będzie podobnie.
Ciepła wszystkim życzę i ... przypominam o zwierzętach , im też jest zimno i często , aby przeżyć muszą być syte