Moje bukiety - kryska
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję, dziękuję. Przyjemnie jest sie pobawić we florystkę a jeszcze przyjemniej jak to się komuś podoba.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Również przyłączam się do zgodnego churu.Masz piękną pasję(II pasję).Bardzo ładne i gustowne bukieciki.Jeszcze takie pytanko o molucelle( dzwonki irlandzkie).Na jednym z pierwszych zdjęć użyłaś jej do bukietów.Jak to robisz, że rośnie u Ciebie taaaka piękna.U mnie karzełki, powyginane we wszystkie strony.A tak bardzo je lubię i nie mogę jej sie dochować.
- kryska
- Przyjaciel Forum
Przyznam sie bez bicia, że nic nie robię, po prostu jak przekwitają to rozrzucam w różnych częściach ogrodu i same sie wysiewają. Wiosna wyrzucam nadmiar siewek. U mnie tez niektóre są powykrzywiane, ale te nieraz bardzo są potrzebne bo można utworzyć kryze wokół bukietu.eleka pisze:Jeszcze takie pytanko o molucelle( dzwonki irlandzkie).Na jednym z pierwszych zdjęć użyłaś jej do bukietów.Jak to robisz, że rośnie u Ciebie taaaka piękna.U mnie karzełki, powyginane we wszystkie strony.A tak bardzo je lubię i nie mogę jej się dochować.
- empuza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
I kto powiedział, ze na emeryturze może być nudno
Krysiu, super!!

Krysiu, super!!
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Nie mogę wyjść z podziwu. Pomysły ekstra. Jestem pod wrażeniem suchego bukietu, do którego użyłaś miechunki i osadziłaś ją na nóżkach. Muszę sobie taki zrobić. POzdrowienia
Pozdrawiam Ewa
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez/
Mój ogródek.
- kryska
- Przyjaciel Forum
Dziękuję wszystkim za pochwały i przyjmuję je nie tylko jak zwykła uprzejmość. Jeżeli jest inaczej to będziecie"mieli na sumieniu" następnych obdarowywanych. Pochwały zawsze dodają mi odwagi. Moje bukiety nie mają kokardek ani ładnych papierków tylko kwiaty, a teraz przecież w kwiaciarniach robią tak, by tych dodatków było więcej niż żywych kwiatów.
A na dwóch ostatnich zdjęciach jest ten sam bukiet tylko ujęty z innej strony. Ostatnie dwa bukiety były zrobione dla lekarzy i pielęgniarek w podziękowaniu za opiekę nad mężem mojej przyjaciółki.
A na dwóch ostatnich zdjęciach jest ten sam bukiet tylko ujęty z innej strony. Ostatnie dwa bukiety były zrobione dla lekarzy i pielęgniarek w podziękowaniu za opiekę nad mężem mojej przyjaciółki.
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Krysiu - przypadkiem znalazłem ten wątek
i cieszy mnie to że go znalazłem - bo widzę że piękne bukiety robisz - tak pięknie wykorzystujesz kwiaty które masz na codzień w ogrodzie
że nie pozostaje nic jak tylko wzdychanie do wiosny - az znowu kwiaty się obudzą i będzie można się nimi bawić
swoją drogą też lubię robić bukiety i zdarza się że dekoruję nimi kościół :P teraz muszę zbierać pomysły - bo za rok czeka mnie duże wyzwanie - porządne udekorowanie mojego kościoła na taką rodzinną uroczystość

swoją drogą też lubię robić bukiety i zdarza się że dekoruję nimi kościół :P teraz muszę zbierać pomysły - bo za rok czeka mnie duże wyzwanie - porządne udekorowanie mojego kościoła na taką rodzinną uroczystość

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- kryska
- Przyjaciel Forum
Guciu zawstydzasz mnie
ale bardzo sie cieszę, że Ci się podoba>
Karolku ostatnie moje bukiety to dekoracja kościoła na ślub, troszeczkę były niedorobione, za mało dostarczono mi zielonego. Ale i tak było posądzenie, że robiła to firma i komentarz przy tym, że teraz jak się ma pieniądze to wszystko można mieć.Niestety nie sfotografowałam.
Karolku jak będziesz potrzebował pomocy w dekorowaniu kościoła to ja jestem chętna. Moim marzeniem jest tak "porządnie" udekorować kościół na ślub. Na razie nie mam dla kogo.

Karolku ostatnie moje bukiety to dekoracja kościoła na ślub, troszeczkę były niedorobione, za mało dostarczono mi zielonego. Ale i tak było posądzenie, że robiła to firma i komentarz przy tym, że teraz jak się ma pieniądze to wszystko można mieć.Niestety nie sfotografowałam.
Karolku jak będziesz potrzebował pomocy w dekorowaniu kościoła to ja jestem chętna. Moim marzeniem jest tak "porządnie" udekorować kościół na ślub. Na razie nie mam dla kogo.