Moje storczykowe hobby
Re: Moje storczykowe hobby
Grażynko, przejrzałam wątek na szóstej stronie zobaczyłam Brassadę jest cudna, sabotek pełen uroku chyba też się skuszę :P
- śnieżka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 wrz 2007, o 12:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
renata75- dzięki za odwiedziny. Tak, taki kolor jes dość niezwykły wśród sabotków. Sabotków w podobnym kolorze mam na razie 2szt.
Anna11- Aniu- cieszę się, że moje storczyki podobają Ci się. Sabotków życzę jak najwięcej, bo to łatwe i wdzięczne storczyki.
Anna11- Aniu- cieszę się, że moje storczyki podobają Ci się. Sabotków życzę jak najwięcej, bo to łatwe i wdzięczne storczyki.
- AnnaL
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Grażynko lubię do Ciebie zaglądać, bo zawsze coś pięknego pokazujesz. Cambria i sobotek śliczne U mnie sabotek ma pączek i tak jak patrze na Twój to może będzie podobny
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam ))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam ))
- śnieżka
Dzięki Aniu, za odwiedziny. Ja też lubię wpadać na Two wątek, bo wiele ciekawych rzeczy się u Ciebie dzieje. No to życzę Ci, żeby sabotek był taki jak mój, ale jak nie będzie, to jeszcze lepiej. Może kiedyś, jak nam się rozrosną, to się wymienimy?
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- śnieżka
Dusia-dzięki, miło mi, że sabotek Ci się podoba.
Piękny ten w pełni kwitnacy a jak jeszcze zakwitnie ta cała "banda'' obok to dopiero bedzie widok
-
- 500p
- Od: 5 sty 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witam!
Obejrzałam Twoje piękne storczyki , wspaniałe. Ja bardzo lubię storczyki, tylko myślałam, że sobotki to trudne rośliny do hodowli. Mam ponad 20 Phalaenopsisów i w tej chwili ponad połowa ma pąki. Zawsze jak zobaczę innego , albo pięknego to trudno się oprzeć.
Pozdrawiam
Ismena
- śnieżka
Gosiu,faktycznie będzie kolorowo, jak one wszystkie zakwitną, ale na to jeszcze trochę muszę poczekać.
szkolka_ismena dzięki za odwiedziny. Miło mi, że moje storczyki się podobają. Faktycznie trudno się oprzeć, gdy coraz to inny ciekawy storczyk kusi. Jak Tobie zakwitną te wszystkie pączki, to też będzie kolorowo. Mam nadzieję, że pochwalisz się fotkami swoich kwitnących storczyków. Bardzo lubię oglądać storczykowe piękności.
Co do sabotków, to też tak myślałam, że nie jestem w stanie ich uprawiać.Jak widać jest to jednak możliwe i nie wymaga wiele zachodu.
O oto moja sabotkowa banda, aktualnie kwitnąca.
szkolka_ismena dzięki za odwiedziny. Miło mi, że moje storczyki się podobają. Faktycznie trudno się oprzeć, gdy coraz to inny ciekawy storczyk kusi. Jak Tobie zakwitną te wszystkie pączki, to też będzie kolorowo. Mam nadzieję, że pochwalisz się fotkami swoich kwitnących storczyków. Bardzo lubię oglądać storczykowe piękności.
Co do sabotków, to też tak myślałam, że nie jestem w stanie ich uprawiać.Jak widać jest to jednak możliwe i nie wymaga wiele zachodu.
O oto moja sabotkowa banda, aktualnie kwitnąca.
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dużo Paphiopedilów ci kwitnie i jak pięknie błyszczą ich kwiaty.
- śnieżka
Dusia, witaj. Cieszę się, że mnie odwiedzasz. Tak, teraz kwitnie tylko 4, bo dwa już przekwitły, ale jeszcze trzy mają pączki. Tylko one bardzo dłuuugo się rozwijają i może zakwitną gdzieś w lutym.
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
O rany...rzadko Pokazujecie takie wspólne kwitnienia, a ja taki fotki najbardziej uwleibiam. Można sobie porównać na przykład wielkość kwiatów pokazywanych osobników. No i ta róznorodność... ;) Piękne...