Mój ogródek "dwie ciutki za domem"- JSZFRED
Re: Mój ogródek "dwie ciutki za domem"- JSZFRED
Asiu twój ogródeczek pod tym białym puchem wygląda bajkowo no i zabezpiecza roślinki przed mrozem.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Joasiu, u nas też śniegu mnóstwo, a pługów nie widać... Po naszej drodze jeździmy tylko my, możesz więc sobie wyobrazić, jak to wygląda... Mimo wszystko cieszę się ze tego śniegu- podobno w nocy z wtorku na środę ma być u nas -20 Przynajmniej rośliny są dobrze okryte!!
Serdecznie Cię pozdrawiam
Serdecznie Cię pozdrawiam
- JSZFRED
- Od: 1 lut 2008, o 18:02
Irenko,
Wszystkie ogródki w tym białym puchu wyglądają bajkowo super, że jest ten śnieg bo ma być b,mrożno,
Wszystkie ogródki w tym białym puchu wyglądają bajkowo super, że jest ten śnieg bo ma być b,mrożno,
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Asieńko, trawki widzę ubywa, ale optycznie fajnie to teraz wygląda A co zamierzasz posadzić na tych nowych rabatkach?
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- markussch01
- Od: 7 lis 2007, o 22:40
Czesc Asiorku
Do wiosny juz blizej niz dalej.
Mysle ze silne przymrozki to statnie podrygi ostrej zimy,chociaz aura ostatnie lata jest nieprzewidywalna.
W kazdym badz razie zycze nam, lagodnego polmetka i konca zimy.
Pozdrawiam Markus
Do wiosny juz blizej niz dalej.
Mysle ze silne przymrozki to statnie podrygi ostrej zimy,chociaz aura ostatnie lata jest nieprzewidywalna.
W kazdym badz razie zycze nam, lagodnego polmetka i konca zimy.
Pozdrawiam Markus
- JLG
- Od: 15 mar 2009, o 17:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gratuluję założenia wątku różanego Bardzo też podoba mi się Twoja wizytówka
- JSZFRED
Witam Guciu
Bożenko tak mnie mierziła zbyt długa i prosta linia trawnika, a ja już na jesieni obsadziłam rabatki, trochę dosadziłam róż na jednej wysepce zrobiłam małe hostowisko i dosadziłam tam czosnki ozdobne, żeby ślimory nie żarły i troszkę cebul, co wyjdzie zobaczymy za kilka miesięcy, a zawsze można poprawić znów jesienią,
Bożenko tak mnie mierziła zbyt długa i prosta linia trawnika, a ja już na jesieni obsadziłam rabatki, trochę dosadziłam róż na jednej wysepce zrobiłam małe hostowisko i dosadziłam tam czosnki ozdobne, żeby ślimory nie żarły i troszkę cebul, co wyjdzie zobaczymy za kilka miesięcy, a zawsze można poprawić znów jesienią,
- JSZFRED
Markus,
O tak bym chciała żebys miał rację, ale jak zima tak teraz dokazuje to jeszcze nie wiadomo co z tego może być w lutym i dalej, z jednej strony to troszkę dobrze bo moje młodsze "dziecko" nie pamięta takich zim, ale zawsze to bliżej niż dalej do wiosenki
O tak bym chciała żebys miał rację, ale jak zima tak teraz dokazuje to jeszcze nie wiadomo co z tego może być w lutym i dalej, z jednej strony to troszkę dobrze bo moje młodsze "dziecko" nie pamięta takich zim, ale zawsze to bliżej niż dalej do wiosenki
- JSZFRED
Joasiu ,
Dzięki serdeczne "podglądałam" forumkowiczów czytałam ich wizytówki i postanowiłam wykorzystać sytuację, że jestem do środy na zwolnieniu mam zapalenie wirusowe gardła i nie mogę mieć teraz wnusia u siebie to co mam robić, leżeć nie mogę bo kości bolą więc łykam świństwa, porządkuję i nadrabiam forumkowe zaległości,
Dzięki serdeczne "podglądałam" forumkowiczów czytałam ich wizytówki i postanowiłam wykorzystać sytuację, że jestem do środy na zwolnieniu mam zapalenie wirusowe gardła i nie mogę mieć teraz wnusia u siebie to co mam robić, leżeć nie mogę bo kości bolą więc łykam świństwa, porządkuję i nadrabiam forumkowe zaległości,
- JSZFRED
- JLG
- Od: 15 mar 2009, o 17:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No właśnie - znowu sypie
Zdrowiej Asieńko ściskam cieplutko.
Zdrowiej Asieńko ściskam cieplutko.
- JSZFRED
No to tak konkretnie u Ciebie popadało U nas pada lekka mrzawka, w nocy ma być mróz
Pozdrawiam serdecznie!
Pozdrawiam serdecznie!